κάποια στιγμή μετά την Αγία Άννα είναι χωματόδρομος.Προς Πλάκα έχει άσφαλτο ή χωματόδρομους;
η εκδρομή έχει ως εξής, ξεκινάς κατά τις 9μιση από Νάξο, μετά από μιάμιση ώρα φτάνεις στην Ηρακλειά, όπου γίνεται στάση για 1-1/2 ώρα και μετά συνεχίζεις για Κουφονήσια όπου και σταματάτε για 4 ώρες. Είναι ακριβό, η αλήθεια, αλλά το Κουφονήσια είναι πολύ ωραίο νησί. Αν μπορούσες να διανυκτερεύσεις θα ήταν πολύ καλύτερα βέβαια. Για το κάτω Κουφονήσι μου φαίνεται είναι κανένα μισάωρο (δεν είναι μέσα στην κρουαζιέρα αυτό), από τιμή δεν ξέρω.παιδια θα φυγω στις 19 Ιουλιου για Ναξο για μια εβδομαδα 6 διανυκτερευσεις...σκεφτομαστε για εκδρομη στα Κουφονησια ,ειδα που γραφετε οτι ειναι γυρω στα 40-45 ευρω το ατομο..εννοειτε το καραβι που θα σε παει ετσι?συν οτι ξοδεψεις εκει για φαγητο.. αξιζει λετε?γιατι τα οικομικα μας δεν ειναι και τα καλυτερα .. σε πανε στο πανω κουφονησι ?αν θες να πας και στο κατω ποσο κοστιζει κ ποση ωρα ειναι?καπου οικονομικα κ καλα για φαγητο?γενικα οτι λεπτομερεια ξερετε πειτε μου