Καλημέρα,
έχω ψάξει αρκετά στο forum για το θέμα αλλά θα ήθελα την άποψή σας για τις διακοπές που κανονίζω με τη κοπέλα μου.
Έχουμε 10 βράδια στη διάθεσή μας από μέσα Σεπτεμβρίου και αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τις Μικρές Κυκλάδες και τη Νάξο. Θέλουμε κάτι σχετικά χαλαρό αλλά όχι και τελείως νέκρα και σκεφτόμασταν να μοιράσουμε τις νύχτες ως εξής:
Αρχικά 5 βράδια Κουφονήσια – υπολογίσαμε 5 γιατί έχουμε διαβάσει και ακούσει από γνωστούς ότι είναι υπέροχα και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε. 2 ή 3 διανυκτερεύσεις Σχοινούσα την προτελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και μετά ισως 1 βράδυ Ηρακλειά, στο τέλος 2 ή 3 βράδια στη Νάξο.
Οι ερωτήσεις μας είναι:
έχω ψάξει αρκετά στο forum για το θέμα αλλά θα ήθελα την άποψή σας για τις διακοπές που κανονίζω με τη κοπέλα μου.
Έχουμε 10 βράδια στη διάθεσή μας από μέσα Σεπτεμβρίου και αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τις Μικρές Κυκλάδες και τη Νάξο. Θέλουμε κάτι σχετικά χαλαρό αλλά όχι και τελείως νέκρα και σκεφτόμασταν να μοιράσουμε τις νύχτες ως εξής:
Αρχικά 5 βράδια Κουφονήσια – υπολογίσαμε 5 γιατί έχουμε διαβάσει και ακούσει από γνωστούς ότι είναι υπέροχα και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε. 2 ή 3 διανυκτερεύσεις Σχοινούσα την προτελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και μετά ισως 1 βράδυ Ηρακλειά, στο τέλος 2 ή 3 βράδια στη Νάξο.
Οι ερωτήσεις μας είναι:
- Την περίοδο μέσα Σεπτεμβρίου θα είναι εντελώς ερημικά στα νησιά αυτά, κυρίως Σχοινούσα και Ηρακλειά; Δεν θέλουμε φασαρία αλλά ούτε και να μονάσουμε...
- Ηρακλειά να μείνουμε ένα βράδυ ή αρκεί μονοήμερη από Σχοινούσα και αν ναι είναι οκ αν μείνουμε 2 βράδια Σχοιχούσα;Σκεφτόμαστε κ’ όλας το ότι θα πρέπει να παίρνουμε βαλίτσες κτλ για ένα βράδυ θα είναι λίγο ταλαιπωρία
- Στις Μικρές Κυκλάδες δεν θα έχουμε αυτοκινητό, αλλά από αυτά που διάβασα, δεν χρειάζεται κ όλας. Σωστά;
- Σκέφτομαστε να πάμε πρώτα Κουφονήσια, μετά Σχοινούσα/Ηρακλειά. Μήπως να αλλάξουμε τη σειρά ωστέ να μην έχει τόση ησυχία στη Σχοινούσα/Ηρακλειά ή δεν θα κάνει διαφορά;