taxidiara
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Γειά σας! Βρήκα τυχαία αυτό το σάιτ στο ίντερνετ ψάχνοντας κάποιες πληροφορίες και πραγματικά "κόλλησα" να διαβάζω! Καταρχήν να πω ότι θαυμάζω όλους εσάς που είχατε τη δυνατότητα ως τώρα να κάνετε πολλά ταξίδια στη ζωή σας εκτός Ελλάδος, αυτό ήταν πάντα ένα από τα όνειρά μου (όπως όλου του κόσμου φαντάζομαι..) αλλά δε μπόρεσα να το κάνω πραγματικότητα παρά μόνο φέτος το καλοκαίρι. Φέτος τον Ιούλιο λοιπόν, πήρα τη μεγάλη απόφαση και πήγα επιτέλους Ιταλία (Ρώμη-Φλωρεντία-Σιένα-Πίζα-Πομπηία) που πάντα ήθελα και το καταχάρηκα! Έτσι, θα επιχειρήσω φέτος τα Χριστούγεννα να ταξιδέψω εκτός Ελλάδος για πρώτη φορά (Πράγα-Βιέννη) και ελπίζω να μη το μετανιώσω..Η Ιταλία πάντως ήταν όλα όσα περίμενα και περισσότερα.Κρίμα που δε μπόρεσα να πάω Βενετία πάντως! Μια άλλη φορά σίγουρα. Αξέχαστη θα μου μείνει η Σιένα!! Με εξέπληξε ευχάριστα. Σε αντίθεση με τη Πίζα..
Υ.Γ. 1. Θα συμφωνήσετε πάντως μαζί μου ότι όσο μαγικό και να είναι να γνωρίζεις ξένες χώρες και κουλτούρες, η Ελλάδα μας είναι μοναδική!
Υ.Γ. 2. Πάρτε κι ένα fun quiz που βρήκα στο ίντερνετ σχετικά με ταξίδια: Blogthings - What's Your Travel Horoscope?
Υ.Γ. 1. Θα συμφωνήσετε πάντως μαζί μου ότι όσο μαγικό και να είναι να γνωρίζεις ξένες χώρες και κουλτούρες, η Ελλάδα μας είναι μοναδική!
Υ.Γ. 2. Πάρτε κι ένα fun quiz που βρήκα στο ίντερνετ σχετικά με ταξίδια: Blogthings - What's Your Travel Horoscope?