• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΝΒΑ playoffs 2010

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Έχει δίκιο o Yorgos. Δεν είχαμε ανοίξει ένα θέμα για τον μαγικό κόσμο.

Εγώ στηρίζω Celtics αλλά τώρα με τους Cavaliers δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Οι Magic πέρασαν και ψάχνεται η τέταρτη ομάδα.

Από δύση τώρα τα άλλα ζευγάρια όπως όλα δείχνουν θα είναι Lakers - Jazz και Suns - Spurs(αυτό θα τα σπάσει)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ωραίος.

Στη δύση θα περιμένω τον τελικό, οι λιμνάνθρωποι εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν, στο άλλο θα γίνει ένας μικρός πόλεμος.

Στην ανατολή ο Λεμπρόν είναι αγριεμένος φέτος, αλλά και πέρσι έτσι λέγανε και τελικά τους κατάπιε η μαρμάγκα. Celtics for ever λέμε.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Όλα τα αποτελέσματα αναμενόμενα. Το μόνο ερώτημα είναι τώρα Atlanta ή Bucks για να κλείσει η οκτάδα.

Και σήμερα παίζουν και οι celtics :)

perictione

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα σου΄ρχομαι (25/08)
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και για να σας κάνω να ζηλέψετε αύριο θα πάω στην Philips Arena να δώ το έβδομοδο παιχνίδι τhς σειράς Atlanta Hawks-Milwaukee Bucks. Βασικά η Ατλαντα προηγήθηκε 2-0 και είχα πει ότι θα περάσουμε εύκολα όποτε θα πήγαινα να δώ τα μάτς με το Ορλάντο. Ξαφνικά όμως βρέθηκαν να χάνουν 3-2! Και ευτυχώς κέρδισαν το τελευταίο παιχνίδι στο Milwaukee οπότε θα μου δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσω ζωντανά αύριο το πρώτο μου ματς ΝΒΑ σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου για τα γεράκια.
Πάντως όσον αφορά την ανατολή πιστεύω ότι οι Cleveland θα περάσουν τους Celtic. Ήδη προηγήθηκαν 1-0. Φυσικά η άλλη ομάδα του άτυπου τελικού της ανατολής θα είναι οι Ορλάντο αφού η Ατλαντα και εδώ που έφτασε πολύ είναι. Εδώ μας βγήκε το λάδι να αποκλείσουμε τα βρωμο-Bucks!!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κοντεύω να δαγκώσω το μόνιτορ από τη ζήλεια μου λέμε!!

Φέρε μας φωτος !! :D

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Πάντως όσο αφορά την ανατολή πιστεύω ότι οι Cleveland θα περάσουν τους Celtic. Ήδη προηγήθηκαν 1-0.
Αχ και μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν αρκετά μπροστά οι Celtics και έλεγα ότι θα κάνουν την έκπληξη.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εύγε στον Fitziano για το ποιοτικό ποστ.

Έχουμε και λέμε: Μέχρις στιγμής η ανατροπή των playoffs είναι ο αποκλεισμός των Mavs. Είχαν βέβαια πολύ δύσκολο αντίπαλο (Spurs), αλλά δεν το περίμενα ότι ο ημίθεος Ντιρκ θα έμενε εκτός εξ' αρχής. Επίσης ο αποκλεισμός των Nuggets από τη Utah (χωρίς Κιριλένκο και Οκούρ) είναι σίγουρα έκπληξη, αλλά πιο αναμενόμενη, λόγω της απουσίας του Καρλ (καρκίνο στον πνεύμονα) και της γενικής αστάθειας του Ντένβερ.

Στα ζευγάρια που έπονται:

Ανατολή:
Celtics-Cavs= Λογικά θα περάσουν οι Καβαλίερς και εύκολα μάλιστα. Οι Celtics είναι γέροι, κουρασμένοι και παίζουν άμυνα με τα μάτια, με τον Γκαρνέτ να είναι σκιά του εαυτού του. Ο Άλλεν, ο Πιρς κι ο Ρόντο είναι σούπερ, αλλά με πάγκο για τα μπάζα και το Ρασίντ Γουάλας να παίζει σαν τον Καράγκουτη δεν πάνε πουθενά. Οι Cavs είναι τσαμπουκαλεμένοι, πιο πλήρεις, έχουν τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του αθλήματος και μάλλον είναι και η τελευταία τους ευκαιρία να πάρουν τίτλο, αφού ο ΛεΜπρον είναι free agent και μάλλον οδεύει προς ΝΥ το καλοκαίρι. Για μένα αν οι Σέλτικς πάρουν 2 ματς θα πρέπει να κάνουν και πάρτι... Στο πρώτο ματς κέρδιζαν με 11 στην τρίτη περίοδο και κλάταραν στο τέλος: δεν έχουν αντοχές και άντερα, περασμένα μεγαλεία...

Hawks/Bucks- Orlando: Τους Hawks τους έχω σε εκτίμηση, θα περάσουν σίγουρα, οι Μπακς έπιασαν ταβάνι κι αν τυχόν περάσουν μάλλον θα φάνε sweep. Μπράβο τους γι' αυτά που κατάφεραν και μάλιστα χωρίς τον Bogut. Άρα πάμε για ημιτελικό Ανατολής με Hawks-Magic, όπου οι κουρασμένοι από τα 7 παιχνίδια Bucks θα πέσουν σχεδόν αμαχητί. Αν πάρουν ένα ματς είναι ήρωες... Οι Magic είναι πλήρεις, πεινασμένοι και θέλουν να πάνε και ξεκούραστοι απέναντι στο ΛεΜπρον.

Στη Δύση:
Lakers-Jazz: Δύσκολο ζευγάρι, αλλά οι λιμνάνθρωποι έχουν πλεονέκτημα, οι Τζαζ είναι αγριεμένοι αλλά και αποδεκατισμένοι. Αν περιορίσουν έστω και λίγο τον αφηνιασμένο Williams οι Lakers, θα τους πατήσουν. Δεν πείθουν όπως άλλες χρονιές, αλλά από τους Τζαζ είναι καλύτεροι και στο μαρκάρισμα Boozer-Gasol ο Κάρλος θα φάει τη σκόνη τη Πάου. Όλη η σειρά είναι στο κατά πόσο θα αντέξει ο Williams, απέναντι πάντως σε έναν playmaker οικοδόμο, όπως ο Φίσερ. Προβλέπω να περνάνε οι Lakers με 4-2...

Spurs-Suns: Η σειρά του αιώνα, κρίμα που μπορώ να δω μόνο δύο από τα πιθανά 7 ματς. Η καρδιά μου είναι στην έρημο της Αριζόνα και για μένα είναι και η μόνη ομάδα της Δύσης που μπορεί να στείλει τους Lakers αδιάβαστους. Απέναντι στους αμυντικογενείς Spurs πάντως έχουν μεγάλο πρόβλημα, λόγω πραγματικά καλής άμυνας των Σπιρουνιών κι επειδή οι Spurs είναι και η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που έχει προπονηταρά, σε μια λίγκα που οι κόουτς είναι μάνατζερς διασημοτήτων κι όχι προπονητές, όπως τους εννοούμε στην Ευρώπη. Το κλειδί είναι ο Richardson που κάνει παπάδες στα playoffs με 28 πόντους M.O και αποτελεί τέλειο αντίβαρο στα πικ εντ ρολ του Στιβ και του Αμάρε. Θέλω να περάσουν οι Σανς, αλλά είναι 50-50. Όποιος και να περάσει θα κάνει τη ζωή των τραγικά πεσμένων εδώ και 2 μήνες Lakers πατίνι, ειδικά αν είναι οι Σανς. Ο Χιλ δικαιούται πρωτάθλημα όσο και ο Νας...

Κοινώς πάμε για ημιτελικούς: Cavs-MAgic και Lakers-Σπερς/Σανς. Φαβορί για μένα είναι όποιος περάσει από το πρώτο ζευγάρι, οι άλλοι θα έχουν αλληλοεξοντωθεί, αφού η Δύση είχε πολύ πιο δύσκολες περιφέρειες και φθορά. Τους Lakers δεν τους πιστέυω (και που γύρισε ο Bynum δεν έκανε και τίποτε, ο Αρτέστ σκέτη αποτυχία και μένει το γνωστό δίδυμο να τα κάνει όλα, αλλά έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα...πάλι) και παρότι θα πάρω πολλά λεφτά αν το πάρουν οι φίλοι μου οι Σανς (ήδη με έχουν χρυσώσει όλη τη σαιζόν, πάνω από 350 ευρώ κέρδη), δεν το βλέπω. Κρίμα για τον Νας, τον πιο απίθανο παίκτη στη λίγκα, εκτός κι αν ξέρετε κανέναν άλλον που να είναι τάπας, λευκός, αργός, με το σώμα του πατέρα μου, 36 χρονών, χωρίς να πηδάει βρεγμένη εφημεριδα και να κάνει αυτά που κάνει ο Καναδός... απλά φαινόμενο που αποδεικνύει ότι παρότι white men can't jump, χεστήκαμε, κι έτσι τα καταφέρνουν.

Από εκεί και πέρα, ο ΛΕ Μπρον ήρθε η ώρα να πάρει δαχτυλίδι, για να πάρει τα 6 που θα αποδείξουν πως όντως είναι καλύτερος από τον MJ (για μένα είναι σαφές, το παλικάρι κάνει απείρως περισσότερες δουλειές στο γήπεδο).

Άντε να δούμε... Εγώ πιάνω μόνο ESPN τις Παρασκευές και... καμιά φορά και τις Τετάρτες. Μεγάλη κατάρα να μην έχεις abc... Δε βαριέσαι, τουλάχιστον θα είμαι Αθήνα για το Μουντομπάσκετ και θα τα δω ΟΛΑ τα ματς στο χωριό μου τρώγοντας φέτα και ακούγοντας Πανούση...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μακάριος είσαι. Εγώ με την ταχύτητα και το κόστος εδώ θέλω γύρω στα 30 ευρώ για να δω το πρώτο λεπτό... Τελικά δεν προκάλεσε κανέναν ο ισχυρισμός πως ο ΛΕΜπρον είναι καλύτερος του Τζόρνταν;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εμένα αλλά σηκώνει πολύ συζήτηση και είμαι κομμάτια, από αύριο θα επανέλθω :)

Αν και για μένα ο ένας και μοναδικός ήταν ο Magic. (χα, καλή ιδέα για τόπικ)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δίνε τόπικ στο λαό και μην κοιμάσαι, άρχοντα. Και σου'χω βρει μια φάρμα για παραγωγή καπνού εδώ...

Προτείνω το τόπικ να είναι ανά θέση (καλύτερο 2άρι, 3άρι κλπ) κι επίσης και τον καλύτερο ξένο που έπαιξε ποτέ στο ΝΒΑ. Ε, ρε γλέντια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom