Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Χάσαμε επειδή στο 1vs1 οι κοντοί μας ηττήθηκαν κατά κράτος. Λογικό, δυο είχαμε, τα παίξανε και το πρόβλημα ήταν στο μαρκάρισμα ψηλότερου περιφερειακού στο iso, πες αλεύρι.εκτός αν πιστεύετε σοβαρά ότι αν χθες είχαμε τον Κατσίβελη, θα έπαιρνε αυτός μόνος του το ματς.
Πολύ καλοί οι Ιταλοί, αλλά δύσκολα πάνε για μετάλλιο με τέτοιο στιλ μπάσκετ, μπράβο τους όμως, σαφώς ανώτεροι των προσδοκιών, παρά τις τεράστιες απώλειες.
Τέσσερις προπονητές είδα να κάνουν κριτική στον (καλό μέχρι στιγμής) Τρινκέρι, και οι 4 έκαναν κριτική για τους τρεις κοντούς, άσχετοι θα είναι, οι δύο Πρωταθλητές Ευρώπης κι ο άλλος κάτι χαζοευρωλίγκες έχει πάρει. Βέβαια αυτοί ήξεραν ότι ο Κορνίλιους έκανε καριέρα βασικά σουτάροντας τρίποντα...
Το Μέξικο μας στέλνει ταμείο εδώ και πολλές μέρες και μπαλώνει τρύπες. Νομίζω σήμερα πιο προβλέψιμα τα πράγματα στο Κουβομπάσκετ. Θα μου πεις με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας...
Συμφωνώ πως στο ματς-φωτιά ΠΓΔΜ φαβορί. Γενικά μου αρέσει να τους βλέπω, φχαριστέται το μάτι μου μπασκετική αλητεία.