Triplover
Member
Θερμοκρασίες μέχρι - 10 παλευονται με ζεστά ρούχα. Η Μόσχα δεν έχει υγρασία. Εμείς είχαμε πάει μέσα Μαρτίου, δεν είχαμε πρόβλημα με κρύο. Αλλά στην Αγία Πετρούπολη με την υγρασία ήταν αρκετά ζόρικα
Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Βασικά έχουμε μάθει σε πολλή ζέστη καθώς ζούμε στην Κύπρο και δεν έχουν δει τα παιδιά καν ποτέ νς χιονίζει. Ισοθερμικες δεν έχουμε Αλλά έχω σκοπό να αγοράσω. Όμως φαινεται πως είναι ρίσκο η περίοδος του Φεβρουαρίου για Ρωσία.Καλησπέρα από το Yaroslavl, βορειοανατολικά της Μόσχας. Είμαστε εδώ με έναν δίχρονο, αν αυτό σημαίνει κάτι.
Φέτος ο χειμώνας είναι από τους πιο ζεστούς στη ρωσική ιστορία, ακόμα οι θερμοκρασίες είναι λίγο κάτω από το μηδέν, μόνο.
Αλλά, λογικά στο τέλος Φεβρουαρίου το κρύο θα είναι πολύ. Και πάλι, δεν ξέρω τι να σας πω. Πώς έχετε μάθει τα παιδιά σας, τι κάνετε τους χειμώνες; Βγαίνουν έξω;
Αν έχετε χειμερινά ρούχα, ισοθερμικά και καλές μπότες, μια χαρά θα είστε.
Γνωστοί μας ήρθαν πέρυσι αρχές Μαρτίου, έκανε κρύο μεν, αλλά περπάτησαν αρκετά, μας είπαν ότι παλευόταν.
Αν μιλάμε για θερμοκρασίες μέχρι -15, δε νομίζω ότι θα έχετε θέμα. Φυσικά, αν πέσουμε σε χρονιά τιμών -25 και β(γ)άλε, ζορίζει το ζήτημα.
Εμείς θα ερχόμασταν και πάλι, αλλά ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.
Κι εμείς στην Κρήτη ζούμε, παιδιά. Δεν εννοώ αν μένουμε κάπου όπου κάνει πολύ κρύο το χειμώνα, απαραίτητα.Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Βασικά έχουμε μάθει σε πολλή ζέστη καθώς ζούμε στην Κύπρο και δεν έχουν δει τα παιδιά καν ποτέ νς χιονίζει. Ισοθερμικες δεν έχουμε Αλλά έχω σκοπό να αγοράσω. Όμως φαινεται πως είναι ρίσκο η περίοδος του Φεβρουαρίου για Ρωσία.
Το φαγητό στην Ρωσία είναι καλό και φθηνό, γενικά. Δεν ξέρω τι εννοείτε από δραστηριότητες, οι επιλογές είναι πολλές, πάρκα, παλάτια, μουσεια, εκδρομές σε κοντινές πόλεις.Ιούλιος στην Μόσχα πως φαίνεται για διακοπές 1 εβδομάδας? Είναι λογικές οι τιμές σε φαγητό και δραστηριότητες γενικά? Ακόμα είμαι στο ψάξιμο και δεν μπορώ να αποφασίσω για διακοπές
Γενικά ως διακοπές εννοώ αν είναι καλή επιλογή σε λογικό προυπολογισμό, μεταφορές, φαγητό, διαμονή, μουσείαΤο φαγητό στην Ρωσία είναι καλό και φθηνό, γενικά. Δεν ξέρω τι εννοείτε από δραστηριότητες, οι επιλογές είναι πολλές, πάρκα, παλάτια, μουσεια, εκδρομές σε κοντινές πόλεις.
Ναι. Αεροπορικά βρίσκεις εύκολα με 200 ευρώ με προσφορές, οι μεταφορές είναι φθηνές, το φαγητό φθηνό. Φυσικά υπάρχουν κι ακριβά πράγματα να κάνεις, αλλά για μια εβδομάδα βγαίνει εύκολα ικανοποιητικό πρόγραμμα γεμάτο.Γενικά ως διακοπές εννοώ αν είναι καλή επιλογή σε λογικό προυπολογισμό, μεταφορές, φαγητό, διαμονή, μουσεία
Ωραία σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι πολύ κοντά σε αυτόν τον προορισμό.Ναι. Αεροπορικά βρίσκεις εύκολα με 200 ευρώ με προσφορές, οι μεταφορές είναι φθηνές, το φαγητό φθηνό. Φυσικά υπάρχουν κι ακριβά πράγματα να κάνεις, αλλά για μια εβδομάδα βγαίνει εύκολα ικανοποιητικό πρόγραμμα γεμάτο.
Ωραία περίοδος, λογικά ο καιρός θα είναι σύμμαχός σας!Γεια σας και πάλι μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Εκεί που ήμουν έτοιμη να κλείσω τις διακοπές μου για Μόσχα το καλοκαίρι του 2020 τελικά τα ανέτρεψε όλα ο κορονοϊός. Και τώρα το αποφασίσαμε πάλι και έκλεισα τα αεροπορικά για τον Αύγουστο του 2022 (πολύ νωρίς αλλά τα βρήκα φτηνά) με Αυστριακές μέσω Βιέννης. Τώρα είμαι στο ψάξιμο για ξενοδοχείο και επίσης τι να κάνουμε τις 6 μέρες που έχουμε. Τι να επισκεφτούμε και τι να δούμε, που τρώμε και πως πάμε από και προς αεροδρόμιο. αν κάποιος έχει την καλοσύνη να μου στείλει λίγη βοήθεια θα το εκτιμούσα!