• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ρωσία Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo

ioannisp

Member
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Γεια χαρά,

Σκέφτομαι το καλοκαίρι να πάω Μόσχα και αναρωτιέμαι πόσο καλές δημόσιες μεταφορές έχει το Αεροδρόμιο Domodedovo με τη Μόσχα. Δυστυχώς οι φθηνές πτήσεις πετάνε τις πρωινές ώρες και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μετακινηθώ εύκολα ή αν θα πρέπει να μείνω σε κάποιο ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Aeroexpress

Με 300 ρούβλια βρίσκεσαι στο κέντρο της Μόσχας σε 45 λεπτά...

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Kαι με μια δυνατή έκρηξη εκτοξεύεσαι στο κέντρο σε 20 δευτερόλεπτα.

georgi d

Member
Παλιά υπήρχε το ηλεκτρικό όμως εγώ δεν το γνώριζα. Ένας γνωστός μου μετά μου είπε ότι ήταν δίπλα από την έξοδο του αεροδρομίου. Πλήρωνε τότε 6 ρούβλια. Κάνει 1 ώρα και 10 λεπτά για να φτάσει στο σταθμό Paveletsky.
To aeroexpess είναι φοβερό τρένο μόνο με 500 ρούβλια (5€) .Έχουν βάλει δικά τους λεωφορεία με 300 ρούβλια (3 €). Πολύ καλές τιμές όμως εάν κάποιος δεν βιάζεται μπορεί να πάρει το ηλεκτρικό με 200 ρούβλια (2€). Υπάρχουν εκδοτήρια εισιτηρίων .
Προσωπικά δεν ξέρω αν θα το περνά όμως αν είσαστε πολλά άτομα τότε είναι μια λύση. Τι να σας πω το μόνο που θα κερδίσετε είναι μόνο 3 €. Παλιά που αναγκαστικά έπρεπε να πάρουμε ταξί θα το προτιμούσα. Τώρα καλύτερα με το aeroexpress. Το ηλεκτρικό πιο πολύ κάνει για τους ντόπιους.
Στην αρχή νόμιζα ότι σας βρήκα κάτι ωφέλιμο όμως στο τέλος κατάλαβα ότι κακώς σας τα γράφω (

Είναι το ίδιο σαν να πήρατε το ηλεκτρικό Κηφισιά - Πειραιά. Ο δικός τους είναι καλύτερος αφού βλέπω τα βαγόνια είναι άδεια. Από τις 04:48 μέχρι τις 23:10 και ακόμα ένα έχουν στις 01:14. Κάθε μία ώρα είναι τα δρομολόγια του ηλεκτρικού /προαστιακού.

https://central-ppk.ru/new/ αυτό πρέπει να είναι καλό σαιτ απλώς είναι στα ρώσικα. Μετά θα σας βρω άλλο στα αγγλικά.

Κάτι ακόμα βρήκα.

Σταθμός Nagatinskaya (πρώην Viznie Kotly) - αεροδρόμιο Domondedovo ( μόνο σε 30 λεπτά), τιμή εισιτηρίου 1 €-1.3€.
Είναι καινούργιος σταθμός

Attachments

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.484