Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Για τέτοια σοβαρά θέματα και ειδικά όταν πρόκειται για ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως η δική σου, καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε μεταναστευτικό δικηγόρο κι όχι να αναζητάς απαντήσεις σ' ένα ταξιδιωτικό φόρουμ.Έχω σχετικά ένα σύνθετο θέμα να σας αναφέρω.
Η οικογένεια του άντρα μου έκανε πριν πάρα πολλά χρόνια, μέσω πρόσκλησης από συγγενή 1ου βαθμού, αίτηση για να μεταναστεύσει.
Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια τα χαρτιά βγήκαν. Φυσικά στο ενδιάμεσο μεσολάβησε ο γάμος μας.
Ο άντρας μου προστέθηκε στην πρόσκληση ως γιος του προσκεκλημένου. Το σύστημα δίνει αυτή τη δυνατότητα.
Σε συζητήσεις που κάναμε σχετικά με εμένα μου είπαν ότι εγώ πάω αυτόματα με τον άντρα μου αμέσως αλλά εγώ δεν θέλω να το έχω άγχος γιατί αυτά τα πράγματα Γενικά κάνουν άπειρα χρόνια. Βέβαια στην περίπτωση μας όπως συζητήσαμε μάλλον διαφέρουν.
Ωστόσο γνωρίζει κανείς πως μπορεί να με τραβήξει εμένα? Μέση της ίδιας πρόσκλησης δεν μπορώ να δικαιολογηθω ως συγγενής του αιτούντα. Δλδ το σύστημα δίνει δυνατότητα για προσθήκη συζύγου και παιδιών.
Μήπως πρέπει να καταγράψω τον εαυτό μου ως παιδί? Ή απλά πηγαίνω αυτόματα ως σύζυγος?