Stelt
Member
χαχαχαχα τι λέτε ρε παιδια κάνατε μπιζνα τον γάμο Το να σε πληρώνει λιγότερα ο εργοδότης έμενα προσωπικά δεν μου λέει κάτι εαν το συγκρίνεις με τους μισθούς της Ελλάδας! Και βέβαια μιλάω για έμενα προσωπικά που έχω εκεί εξασφαλισμένα διαμονή κλπ μέσω του αδερφού μου!! Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει κάποιον ο οποίος θα πρέπει να πληρώνει μόνος του ενοίκιο,φόρους κλπ να πάει να δουλέψει εκεί! Ένα και το αυτό νομίζω βγαίνει σε σχέση με την Ελλάδα!! Εκτός αν πάει σε καμια υψηλόβαθμη θέση που θα παίρνει απο 5000$ και άνω!!Anyway ελπίζω όταν πάω εκεί να καταφέρω να βρω κάποιον τρόπο για να μείνω μόνιμα (μόνο μέσω κάποιου γνωστού μας εργοδότη, το σκεφτόμαστε)UR absolutely right. O κανονισμος/διαταγη/νομος λεει unique ability στην ικανοτητα (καλιτεχνης/κατοχος διδακτορικου/επιστημονας) η οποια θα πρεπει να ειναι καταγεγραμμενη (σε δημοσιευσεις κλπ). Το 1981 πολυ πριν να γεννηθητε πολλοι απο εσας θυμαμαι οτι και βοσκοι (αιγοπροβατων) μπορουσαν να κανουν αιτηση για πρασινη καρτα. Υπαρχουν και οι λοταριες μεσω ιντερνετ & το πιο ευκολο οπως το βλεπω (στην εποχη μου ηταν 6 μηνες max) να παντρευτει καποιος αν ειναι τυχερος. Και ο εργοδοτης να σε κανει θα σου'χει λιγοτερο μισθο για να πληρωσει τον immigration lawyer. Tελος αν δεν εχει τα προσοντα κανεις γαμος & ξερο ψωμι. Σε 2-3 χρονια θα χεις την καρτα. Περισσοτερα στο https://www.uscis.gov/