Θα επιλέξετε ως διαμονη το Μόναχο ή θέλετε να μείνετε σε αλλη πόλη; Δεν κατάλαβα...Λόγω του ότι δεν θα έχω δίπλωμα οδήγησης για 2-3 μήνες από τώρα ( λόγω ανανέωσης), οπότε εγκαταλείπεται η πιθανότητα ενοικίασης αυτοκινήτου, θά ήθελα την γνώμη σας για μία απόδραση 4-5 διανυκτερευσεων πέριξ του Μονάχου και σε ακτίνα έως 1-2 ωρών με το τρένο.
Το ταξίδι λέμε να πραγματοποιηθεί μετά τα μέσα Οκτωβρίου και θα έχει άφιξη και αναχώρηση από το Μόναχο.
Δεν μας ενδιαφέρει το Μόναχο αλλά 2-3 άλλες όμορφες πόλεις κοντά του.
Από το αεροδρόμιο του Μονάχου μπορείς και συμφέρει να πάρεις απευθείας λεωφορείο και σε λιγότερο από 2 ώρες θα είσαι Νυρεμβέργη. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τρένο αν δεν βολεύει και υπάρχει και γρήγορο που φτάνει σε 1 ώρα από το σταθμό του Μονάχου με το ανάλογο κόστος, συν τον χρόνο που θα κάνεις από το αεροδρόμιο. Η Νυρεμβέργη είναι πανέμορφη με αρκετά αξιοθέατα και όμορφα Μουσεία που χρειάζεται 2-3 ημέρες για να την εξερευνήσεις. Από Νυρεμβέργη μπορείς επίσης να κάνεις όμορφες ημερήσιες στο Μπάμπεργκ, στο Ρότενμπουργκ, στο Βύρτσμπουργκ, στο Ρέγκενσμπουργκ.Λόγω του ότι δεν θα έχω δίπλωμα οδήγησης για 2-3 μήνες από τώρα ( λόγω ανανέωσης), οπότε εγκαταλείπεται η πιθανότητα ενοικίασης αυτοκινήτου, θά ήθελα την γνώμη σας για μία απόδραση 4-5 διανυκτερευσεων πέριξ του Μονάχου και σε ακτίνα έως 1-2 ωρών με το τρένο.
Το ταξίδι λέμε να πραγματοποιηθεί μετά τα μέσα Οκτωβρίου και θα έχει άφιξη και αναχώρηση από το Μόναχο.
Δεν μας ενδιαφέρει το Μόναχο αλλά 2-3 άλλες όμορφες πόλεις κοντά του.
Είναι της Flixbus το λεωφορείο μπες στην ιστοσελίδα τους και ψάξε τα δρομολόγια. https://shop.global.flixbus.com/sea...92fa&_sp=fb166b3e-49cc-4496-ac08-83098d9b4af8@escursione ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. Νομίζω με κάλυψες πλήρως.
Το λεωφορείο που αναφέρεις είναι κάποιας εταιρείας?? κάνει στάση έξω από το αεροδρόμιο??