• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Γερμανία Μόναχο και πέριξ

vrea

Member
thanks για την πρόταση. Θα το έχω στο μυαλό μου για καμιά ημερήσια απόδραση, Πόσο κοντά είναι στο Μόναχο και πώς πας εκεί?

Σε αυτήν την εκδρομή δεν θέλω να εστιάσω μόνο στην φύση αλλά θέλω να περιλαμβάνει και κάτι άλλο - μια εντυπωσιακή πόλη, κανάλια, κάστρα, events κλπ Είδαμε καταρράχτες και εντυπωσιακή φύση στο Μπαλί που μόλις γυρίσαμε. Για αυτό κοιτούσα για Αλσατία μεριά.

vrea

Member
Vrea το έκανες το ταξίδι στο Μόναχο;
Το έκανα και με το παραπάνω, γιατί λόγω ακύρωσης της πτήσης της Ryanair :)bash::mad:) αναγκάστηκα να μείνω και 4 μέρες ακόμη από ότι είχαμε κανονίσει.

Στα must του ταξιδιού ήταν από ΓΕΡΜΑΝΙΑ:
  • φυσικά το Μόναχο (απίθανα μουσεία, εστιατόρια, ωραίες βόλτες με τα παιδιά)
  • αλλά και η βόλτα στην Βαυαρία με αποκορύφωμα το Rothenburg ob der Tauber που είναι μια κούκλα.
Προλάβαμε και κάναμε μια αυτοκινητάδα μέχρι την Αλσατία - Colmar και το Στρασβούργο που ήταν πολύ όμορφα

ravT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Σε ευχαριστώ! Έχεις γράψει κάπου την εμπειρία σας αυτή πιο αναλυτικά ώστε να τη διαβάσω;

hlhjac

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Το έκανα και με το παραπάνω, γιατί λόγω ακύρωσης της πτήσης της Ryanair :)bash::mad:) αναγκάστηκα να μείνω και 4 μέρες ακόμη από ότι είχαμε κανονίσει.

Στα must του ταξιδιού ήταν από ΓΕΡΜΑΝΙΑ:
  • φυσικά το Μόναχο (απίθανα μουσεία, εστιατόρια, ωραίες βόλτες με τα παιδιά)
  • αλλά και η βόλτα στην Βαυαρία με αποκορύφωμα το Rothenburg ob der Tauber που είναι μια κούκλα.
Προλάβαμε και κάναμε μια αυτοκινητάδα μέχρι την Αλσατία - Colmar και το Στρασβούργο που ήταν πολύ όμορφα
Καλησπέρα, Χριστούγεννα θα είναι καλά για μετακινήσεις στις περιοχές της Βαυαυρίας και ίσως Σάλτσμπουργκ ή Χάλσταατ? Ή θα έχει κρύο και πολύ χιόνι, για παιδί 5 ετών?

ravT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Όχι, αλλά πες μου τι σχεδιάζεις μήπως μπορώ να βοηθήσω...
Αναζητώ προορισμό για το πρώτο μας οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό, πιθανότατα με το κλείσιμο των σχολείων το καλοκαίρι. Το Μόναχο μου φαντάζει καλή περίπτωση δεδομένου του τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση. Τα παιδιά μου θα είναι 10 και 4 τότε και γενικά δε γκρινιάζουν αλλά επειδή αυτό το ταξίδι είναι ουσιαστικά για εκείνα, θα ήθελα να διαβάσω για "παιδικές" δραστηριότητες, μέσα μεταφοράς, ιδανικές εκδρομές, ξενοδοχείο και ότι άλλο θεωρείς ως γονιός πως θα μου φανεί χρήσιμο.
Διακαής πόθος είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου ώστε να δούμε και άλλες κοντινές πόλεις (και χώρες) αλλά κάπου κολλάμε επ αυτού.

escursione

Member
Αναζητώ προορισμό για το πρώτο μας οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό, πιθανότατα με το κλείσιμο των σχολείων το καλοκαίρι. Το Μόναχο μου φαντάζει καλή περίπτωση δεδομένου του τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση. Τα παιδιά μου θα είναι 10 και 4 τότε και γενικά δε γκρινιάζουν αλλά επειδή αυτό το ταξίδι είναι ουσιαστικά για εκείνα, θα ήθελα να διαβάσω για "παιδικές" δραστηριότητες, μέσα μεταφοράς, ιδανικές εκδρομές, ξενοδοχείο και ότι άλλο θεωρείς ως γονιός πως θα μου φανεί χρήσιμο.
Διακαής πόθος είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου ώστε να δούμε και άλλες κοντινές πόλεις (και χώρες) αλλά κάπου κολλάμε επ αυτού.
Και η περιοχή της Αλσατίας είναι καλή περίπτωση όπου έχει πολλές πόλεις να επισκεφτείς αλλά και δραστηριότητες όπως το θεματικό πάρκο Europa park για παιδιά και μεγάλα παιδιά! Ειδικά αν νοικιάσεις και αυτοκίνητο θα περάσετε τέλεια!

ravT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ευχαριστώ escursione, πραγματικά την έχω υπόψιν μου την περιοχή της Αλσατίας αλλά πιθανολογώ πως χρειάζεται αυτοκίνητο και εμείς έχουμε έναν δισταγμό με την ενοικίαση αυτοκινήτου, το φοβόμαστε και ψάχνω αναλυτικές πληροφορίες και επ αυτού (αν έχετε κάποιο thread υπόψιν, παρακαλώ υποδείξτε μου σχετικά). Επίσης πιο οικονομικά θαρρώ βρίσκει κανείς εισιτήρια για Μόναχο παρά για Στρασβούργο οπότε εξακολουθώ και κοιτάω σαν αλλήθωρη, προς τις δυο αυτές κατευθύνσεις!

hlhjac

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Ευχαριστώ escursione, πραγματικά την έχω υπόψιν μου την περιοχή της Αλσατίας αλλά πιθανολογώ πως χρειάζεται αυτοκίνητο και εμείς έχουμε έναν δισταγμό με την ενοικίαση αυτοκινήτου, το φοβόμαστε και ψάχνω αναλυτικές πληροφορίες και επ αυτού (αν έχετε κάποιο thread υπόψιν, παρακαλώ υποδείξτε μου σχετικά). Επίσης πιο οικονομικά θαρρώ βρίσκει κανείς εισιτήρια για Μόναχο παρά για Στρασβούργο οπότε εξακολουθώ και κοιτάω σαν αλλήθωρη, προς τις δυο αυτές κατευθύνσεις!
Στην Αλσατία εύκολα φτάνεις και από το αεροδρόμιο της Βασιλείας που πετάει η Aegean από Αθήνα και η easyjet από Θεσνικη

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Και από Στουτγκάρδη. εγώ από εκεί έκανα το πρώτο μου οδικό ταξίδι με προορισμό την Αλσατία και ήταν η πρώτη φορά που νοικιαζα αυτοκίνητο.

ravT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
makisg υπάρχουν κάπου αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό ώστε να ενημερωθώ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα