fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
τελικά πρέπει να είμαι από τους λίγους που δε θέλω να ξαναπάω καθώς δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα... και πιστεύω ότι την είδα αρκετά καλά.
Μην το λες ..μην το λες !Την Τριτη που θα γυρισω μπορει να συμφωνησω μαζι σου.τελικά πρέπει να είμαι από τους λίγους που δε θέλω να ξαναπάω καθώς δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα... και πιστεύω ότι την είδα αρκετά καλά.
Μέτρα και εμένα Fitziano....τελικά πρέπει να είμαι από τους λίγους που δε θέλω να ξαναπάω καθώς δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα... και πιστεύω ότι την είδα αρκετά καλά.
Απολύτως κατανοητό: Πού να ζήσεις εμπειρίες σαν αυτές (της δικές σου) της Ινδοκίνας εκεί. Αν και, αν επιχειρήσεις να ταξιδέψεις με "ΚΤΕΛ" και πας στον τοπικό σταθμό, θα πάρεις ένα μικρό άρωμα...Μέτρα και εμένα Fitziano....
Καλά. Θα δώσω μια 2η ευκαιρία στα λατρεμένα μου ΚΤΕΛ. Πάντως τα καλύτερα ταξίδια να ξέρεις Babadumaki γίνονται με τοπικά ΚΤΕΛ. Και αυτό είναι αξίωμα!Απολύτως κατανοητό: Πού να ζήσεις εμπειρίες σαν αυτές (της δικές σου) της Ινδοκίνας εκεί. Αν και, αν επιχειρήσεις να ταξιδέψεις με "ΚΤΕΛ" και πας στον τοπικό σταθμό, θα πάρεις ένα μικρό άρωμα...
Η Πόλη θέλει συναίσθημα και όχι ψυχρή λογική.
Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψη μου για τα επόμενα ταξίδια μου.Πάντως τα καλύτερα ταξίδια να ξέρεις Babadumaki γίνονται με τοπικά ΚΤΕΛ. Και αυτό είναι αξίωμα!