• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τουρκία Μόλις επέστρεψα από Κωνσταντινούπολη...

XRISTOS71

Member
Πάντως, κρίμα που η γιαγιά με τη σκαναρισμένη ταυτότητα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γκρουπ, φαντάζομαι ότι θα είχε και άλλες πατέντες στο νου της για το ταξίδι! :)
φυσικά και θα ειχε ...να φαει φασολάδα πριν ξεκινήσει το πούλμαν το ταξίδι !!!!!

snow

Member
Λοιπόν επειδή δεν ξέρω ακόμα να χρησιμοποιώ καλά το site συγχωρέστε με.
Απάντηση προς τον Traveller: Έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν ξαναδιάβασα το κείμενο που έγραψα για να διορθώσω τυχών λάθη. Η Αγία Σοφία μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης μετατράπηκε σε τέμενος (δηλαδή τζαμί)μέχρι το 1934 αλλά τώρα είναι μουσείο. Δεν υπάρχει πουθενά Ελληνικό στοιχείο. Έπρεπε να γράψω Χριστιανικό ή Βυζαντινό .
Απάντηση προς τον XRISTOS71: Έχω πολλές φάσεις με τις γιαγιάδες ποια να πρώτο πω. Ανοίχτε θέμα και θα γράψω και εγώ. Μπορεί και να τον πέτυχα τον taver, πήγα και σε ταχυφαγεία αλλά δεν τον γνωρίζω τουλάχιστον ακόμα τον άνθρωπο. Τι να σου πω τώρα για το οργανωμένο στην Ισπανία εμένα οι περισσότερες γιαγιάδες ήταν από την περιοχή μου και ήξερα αρκετές και έτυχε να μην μου δημιουργήσουν άλλα προβλήματα.
Απάντηση προς τη ΝΤΙΝΑ: Πάντα μόνος ταξιδεύω ήταν η πρώτη φορά με γραφείο και φυσικά αν ξαναπάω θα πάω μόνος απλά ήθελα να δω πως είναι και οργανωμένα.
Απάντηση προς τη voulina: Η γιαγιά σε πληροφορώ είχε μαζί της δύο πλαστές ταυτότητες και όχι μόνο μία…

snow

Member
Μιλάμε για πλαστές αφού ήταν σκαναρισμένες και πλαστικοποιημένες μετά. Η αυθεντική ταυτότητα είναι από μόνη της πλαστικοποιημένη. Μέσα έπρεπε να την πάνε! Της είπαν να παρουσιαστεί το αργότερο σε 1 εβδομάδα στο Α.Τ. της περιοχής μου να τις παραδώσει αλλά δεν το βλέπω….

fotast

Member
Μιλάμε για πλαστές αφού ήταν σκαναρισμένες και πλαστικοποιημένες μετά. Η αυθεντική ταυτότητα είναι από μόνη της πλαστικοποιημένη. Μέσα έπρεπε να την πάνε! Της είπαν να παρουσιαστεί το αργότερο σε 1 εβδομάδα στο Α.Τ. της περιοχής μου να τις παραδώσει αλλά δεν το βλέπω….
Γρήγορα άνοιξε θέμα στο Social μέ τίτλο "Ταξιδεύοντας με την γιαγιά μέχρι τά σύνορα".Προβλέπω μεγάλη επιτυχία:p

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κοίτα να δεις πέραση η γιαγιά :p
Συμφωνώ με fotast, γρήγορα στο social. Snow, αν έχεις κιόλας κι άλλα παρόμοια περιστατικά τι να πω...:haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μέγιστε taver αυτά τα μεσοβέζικα να τα αφήσεις... η renata για να μιλάει κάτι ξέρει,,, ησουν ή δεν ήσουν κι εσύ στο λεωφορείο για την Πόλη??
Πήγα με THY (TK1850/15-10-2010, TC-JPM στο πήγαινε, TK1847/19-10-2010, TC-JPP στην επιστροφή). Κάποιες πληροφορίες που έφερα μαζί μου είναι εδώ:
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...ED%F4%E9%ED%EF%FD%F0%EF%EB%E7.html#post219153

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
O καθένας μπορεί να αντιγράψει δύο πτήσεις και τύπους αεροπλάνων για να μας πείσει..
περιμένομε αναλυτική περιγραφή των αεροσυνοδών και το meal του αεροπλάνου..
επίσης νούμερο καθίσματος στην business φυσικά...ολα τα άλλα ...δεν πείθουν!
Α!! και πού είχε το καλύτερο καζαν ντι πι -και ποσο κόστιζε σε λίρες..
snow να δείς που ο taver καθόταν δίπλα σου στο κάθισμα!!:D

snow

Member
taver μπράβο ρε φίλε κοντεύεις να κάνεις όλο τον χάρτη σου πορτοκαλί...
Ελπίζω και εγώ μια μέρα να τον γεμίσω αλλά με τη δουλειά που κάνω δύσκολο...
Ο μόνος άνθρωπος που ζηλεύω στον κόσμο είναι ο Ian Wright…
Λοιπόν ΝΤΙΝΑ μιας και ξέρεις τον Θανάση θα σου πω μια φάση με έναν παππού. Πετυχαίνουμε σε μια στάση για φαγητό στη Ραιδεστό άλλο ένα λεωφορείο από Κρήτη.
Συνομιλία Θανάση Παππού:
Θανάσης: -Pε παππού πόσο χρονών είσαι;
Παππούς: -88 γιατί;
Θανάσης: - Καλά ρε παππού που πας ρε… ρε που πας;;;;;;;;; (Με έντονο ύφος)
Παππούς: - Πάω να δω την Αγία Σοφία αλλά στα ποντικονήσια δε θα πάω…..
Πολύ το γέλιο….
Και για όσους δεν το κατάλαβαν ο παππούς εννοούσε τα Πριγκηπόννησα.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Να σου πω βρε snow, αυτή η γιαγιά που έχει εγκληματικές τάσεις, επιχειρεί να πλαστογραφήσει, θέλει να περάσει σύνορα χωρών χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, και γενικά έχει μια θα έλεγα αποκλίνουσα συμπεριφορά απο αυτό που καθορίζει η πολιτεία ως νόμιμο και ηθικό, μήπως -λέω μήπως- έμοιαζε με το παρακάτω πρόσωπο της φωτογραφίας?

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh