chrisbd
Member
Βασικά η Βόρεια Θάλασσα είναι μπροστά σου ....
Χαίρομαι που βοήθησε η περιγραφή μου..Πολύ ωραία photo! Επίσης για την Οστάνδη μας είχαν πει ότι είναι όμορφη παραθαλάσσια πόλη..Πήγα στην Μπρίζ μέσα Σετέμβρη! πραγματικα υπέροχη πολη! Μαγική. Και με βοήθησε πολύ η περιγραφή σου.
Εγώ αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι αν πατε μέχρι εκεί, αξίζει να πάρετε αστικό λεωφορείο και να πατε σε μια παραλιακή πόλη (τύπου Λουτρακίου) που ονομάζεται De Haan (περίπου 45 λεπτά διαδρομή) να δείτε τον ωκεανό! Πραγματικα είναι εντυπωσιακός ίσως και λίγο τρομακτικός. Τα κύματα, ο ήχος τους, το πόσο απέραντος είναι. Δεν ξέρω αλλα συνηθισμένος από τις ελληνικές θαλασσες με έπιασε ενα δεος...
Οντως πανεμορφη...συμφωνω και γω και οι φωτογραφιες τα λενε ολα...Η Μπρυζ φαίνεται πανέμορφη! Η περιγραφή σου είναι πολύ ωραία όπως και οι φωτογραφίες σου!
Ευχαριστώ Βασίλη! όπως έγραψα και πριν, χωρίς φωτογραφίες καποια πράγματα δεν περιγράφονται!Οντως πανεμορφη...συμφωνω και γω και οι φωτογραφιες τα λενε ολα...
γιατι η Βόρεια Θάλασσα δεν είναι στον ατλαντικό;Βασικά η Βόρεια Θάλασσα είναι μπροστά σου ....
Όπως και η Μεσόγειος .....γιατι η Βόρεια Θάλασσα δεν είναι στον ατλαντικό;
έλα καταλαβαίνεις τη διαφορα . Πάντως πράγματι δεν ήξερα ότι συνήθως συμπεριλαμβάνουν τη μεσόγειο στον Ατλαντικό.Όπως και η Μεσόγειος .....
τα λογια δεν ειναι ποτε αρκετα αν και μια φωτογραφια δεν ειναι ποτε αρκετη για να περιγραψεις τι περναει στα ματια σου και σου δημιουργει συναισθηματα σκεψεις και πολλα αλλα...Ευχαριστώ Βασίλη! όπως έγραψα και πριν, χωρίς φωτογραφίες καποια πράγματα δεν περιγράφονται!