thalia tsif
Member
Είδα ότι έχει
Attachments
-
275,6 KB Προβολές: 0
Ευχαριστώ αλλά τελικά το κλείσαμε αλλιώςΕίδα ότι έχει
Αφού κράτησες τον δικό μου τίτλο κανένα πρόβλημα@Thanos92 και @thalia tsif τα θέματα σας συνενώθηκαν. Δεν πιστεύω να σας πειράζει;
Πώς έκλεισες δηλαδή?εγώ. Τα έκλεισα τώρα με τρένο 26,40 το άτομο με regiojetΕυχαριστώ αλλά τελικά το κλείσαμε αλλιώς
https://www.travelstories.gr/community/threads/Μπρατισλάβα-Πράγα.61751/
Εννοώ τελικά θα φτάσουμε Μπρατισλάβα θα μείνουμε εκεί το 1ο βράδυ και το πρωί θα πάρουμε με την ησυχία μας το τρένο χωρίς άγχος θα πάμε Πράγα για 5 βράδια, γυρνάμε Μπρατισλάβα μένουμε 1 βράδυ και γυρνάμε Ελλάδα!Πώς έκλεισες δηλαδή?εγώ. Τα έκλεισα τώρα με τρένο 26,40 το άτομο με regiojet
Με το καλό να έρθει ο καιρόςΚαλό μας ταξίδι λοιπόν...
Πήρα πρώτη φορά Regiojet το καλοκαίρι σε δρομολόγιο Πράγα-Φρανκφούρτη. Καθαρά λεωφορεία, δεν είχαμε κάποια καθυστέρηση, είχε κι οθόνη με ταινίες και μουσική και σου δίναν σετ ακουστικών. Overall πολύ ικανοποιημένος. Αν έχει μεγάλη διαφορά τιμής με το τρένο είναι μια καλή επιλογή.Από Μπρατισλάβα για Πράγα έχετε γνωμες για τις εταιρίες τρένων?
Βρήκα την Ceske Drahy και την Regiojet. Η δεύτερη μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή και με 33€ για 2 ατομα έχει καλές θέσει με χυμό, καφέ κ.α στην Ceske δεν μπορώ να δω τι έχει και τι οχι η τιμή.
Η Regiojet φεύγει 1 ώρα μετά, αξίζει να πάρουμε την συγκεκριμένη?
Μιλάω για τα τρενα της Ragiojet. Από τις φωτογραφίες και τις υπηρεσίες που έχουν μου φαίνονται εξαιρετική επιλογή.Πήρα πρώτη φορά Regiojet το καλοκαίρι σε δρομολόγιο Πράγα-Φρανκφούρτη. Καθαρά λεωφορεία, δεν είχαμε κάποια καθυστέρηση, είχε κι οθόνη με ταινίες και μουσική και σου δίναν σετ ακουστικών. Overall πολύ ικανοποιημένος. Αν έχει μεγάλη διαφορά τιμής με το τρένο είναι μια καλή επιλογή.
Εγώ είμαι ήδη Πράγα τώρα που μιλάμε...ήρθα από μπρατισλαβα με regiojet...μια χαρά ήταν..ακριβής στην ώρα..εγώ πήγα με low cost αλλά ήταν μια χαρά ανεταΑπό Μπρατισλάβα για Πράγα έχετε γνωμες για τις εταιρίες τρένων?
Βρήκα την Ceske Drahy και την Regiojet. Η δεύτερη μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή και με 33€ για 2 ατομα έχει καλές θέσει με χυμό, καφέ κ.α στην Ceske δεν μπορώ να δω τι έχει και τι οχι η τιμή.
Η Regiojet φεύγει 1 ώρα μετά, αξίζει να πάρουμε την συγκεκριμένη?