pathfinder
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βιετναμ
- Ταξίδι-Όνειρο
- mars
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την εταιρεία booking για την άμεση αντίδραση της σε πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε σχετικά σε κράτηση που έκανα σε ξενοδοχείο στο Μπανσκο την περίοδο της πρωτοχρονιάς η οποία ναι μεν πληρώθηκε σε μετρητά αλλά έγινε και χρέωση του ποσού και στην πιστωτική κάρτα μου από λάθος του ξενοδοχείου. Σε επικοινωνία με την booking και μέσα σε τέσσερις ημέρες από την ώρα που τους ενημέρωσα με ενημερώσανε για την επιστροφή των χρημάτων μου στην κάρτα μου .
Θα ήθελα επίσης να επισημάνω τον υψηλό επαγγελματισμό και την ευγένεια που διακρίνει το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα που με κρατούσανε ενήμερο συνέχεια για την εξέλιξη της πορείας του προβλήματος μου και τηλεφωνικός και μέσω email
Μπράβο σας και πάλι στην booking
Θα ήθελα επίσης να επισημάνω τον υψηλό επαγγελματισμό και την ευγένεια που διακρίνει το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα που με κρατούσανε ενήμερο συνέχεια για την εξέλιξη της πορείας του προβλήματος μου και τηλεφωνικός και μέσω email
Μπράβο σας και πάλι στην booking