Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Τι εποχή έγινε το ταξίδι; Και ποιο απ' όλα τα προγράμματα του πρακτορείου είναι ακριβώς;
Τι εποχή έγινε το ταξίδι; Και ποιο απ' όλα τα προγράμματα του πρακτορείου είναι ακριβώς;
Να και κάποια απο την παλιά φουρνιά του φορουμ να ποστάρει ! Πόσο χαιρομαι .Βρε βρε καλώς την !!!!!! Άντε και σε περίμενα πως και πως.....
Tο τουρ ειναι το Okavango and Chobe trail North 09 days.Τι εποχή έγινε το ταξίδι; Και ποιο απ' όλα τα προγράμματα του πρακτορείου είναι ακριβώς;
Επειδη το εψαξα πολυ το οικονομικό μιλησα και με ελληνικά γραφεια που βγαζουν προγραμματα παρόμοια με αυτό που έκανα .Ομολογώ ότι κι εγώ το κοίταξα. Έχω δει και 1-2 ακόμα ξένα πρακτορεία, που και πάλι έχουν καλύτερες τιμές από τα ελληνικά, αλλά αυτό είναι ακόμα πιο οικονομικό και αν έχουμε και άνθρωπο που έχει πάει και έχει να πει καλά λόγια, είναι τέλειο!
Αυτό δεν έπρεπε να το πεις! Εξετέθεις.δεν το σχολιαζω γιατι εχω αγωγη !!
Αν είσαι σε PC κάνεις αντιγραφή- επικόλληση, αμέσως μετά το κείμενο και στη θέση που θες να βάλεις την φωτογραφία. Ίσως αν είναι πολύ μεγάλη να μη την παίρνει.Χθες μου τις εστειλε ηλεκτρονικά ειναι τέλειες , απλά δεν ξερω να τις ανεβασω . Οσονουπω θα φανει φιλος να με βοηθησει
Βοηθησες πολύ και σε ευχαριστώ .Αυτό δεν έπρεπε να το πεις! Εξετέθεις.
Σίγουρα όλοι καταλάβαμε ακριβώς τι εννοείς. Το είχαμε ήδη σκεφτεί κι εμείς!
Αν είσαι σε PC κάνεις αντιγραφή- επικόλληση, αμέσως μετά το κείμενο και στη θέση που θες να βάλεις την φωτογραφία. Ίσως αν είναι πολύ μεγάλη να μη την παίρνει.
Και τις φωτογραφίες από το κινητό, εγώ τις στέλνω με mail σε μένα και μετά αφού τις αποθηκεύσω στον υπολογιστή κάνω αυτό που είπα και πριν. Βοήθησα, ή τα ήξερες;
Χα χα!!!! Όντως Κική μου ..... Αργεις να γράψεις, αλλα όταν γράφεις κάνεις τη διαφορά !!!!Να και κάποια απο την παλιά φουρνιά του φορουμ να ποστάρει ! Πόσο χαιρομαι .
Ειχα να πιάσω χαρτί και μολύβι απο την τελευταια ιστορία για το Περου το 2011 !
Είμαστε οι δεινόσαυροι εδώ μέσα !
Και αφου διαβασα το κομπλιμέντο απο την εκλεκτη ανωτέρω συνταξιδιωτισσα και συμφορουμίτισσα και μετά το δικό σας ενδιαφερον πηρα εμπνευση να συνεχίσω .Χα χα!!!! Όντως Κική μου ..... Αργεις να γράψεις, αλλα όταν γράφεις κάνεις τη διαφορά !!!!