A....αυτά είναι!Καλημέρα στους φίλους και ταξιδώτες της Κούβας
Είμαι νέο μέλος και με μεγάλη χαρά διαβάζω οτι ο προορισμός αυτός είναι ταξίδι ζωής για πολλούς από εμάς (και ένα μεγάλο σχολείο μπορώ να προσθέσω)...
Είχα την τύχη να ζήσω στην Κούβα για 2 χρόνια -συγκλονιστική εμπειρία- και θα χαρώ να συνεισφέρω και εγώ με τη σειρά μου στο forum...
To επόμενο ταξίδι μου στην Κούβα θα είναι στις 13 Απριλίου για το γάμο φίλων μου στον Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αβάνα..
Όσοι θα είστε εκείνη την περίοδο θα χαρώ να περπατήσουμε μαζί στην Αβάνα!
Αγγελική
Το καλοκαίρι πετάω και γω σόλο για Αβάνα... θα ήθελα πληροφορίες απο το ταξίδι... που θα σε βρώ; (δεν εχω ακομα 20 μνματα)ΟΚ,σου έστειλα friend request, είμαι η Μ... ίσως πάρεις και τα μηνύματα μαζεμένα....Δε γυρνάω, φεύγω για Αβάνα την Πέμπτη!! Αυτά σου έλεγα και στα μηνύματα, τελευταίας στιγμής απόφαση, αν και όπως συνειδητοποίησα Κούβα-για πρώτη φορά- και τελευταία στιγμή είναι λίγο challenge...και εκτός από στέγη για τις πρώτες μέρες και κανα δυό επαφές, ούτε πρόγραμμα ούτε τίποτε. Μάλλον καλύτερα έτσι, έχει και το σασπένς του το ταξίδι! Αντε να τα πούμε και πιο αναλυτικά
Καλημέρα στους φίλους και ταξιδώτες της Κούβας
Είμαι νέο μέλος και με μεγάλη χαρά διαβάζω οτι ο προορισμός αυτός είναι ταξίδι ζωής για πολλούς από εμάς (και ένα μεγάλο σχολείο μπορώ να προσθέσω)...
Είχα την τύχη να ζήσω στην Κούβα για 2 χρόνια -συγκλονιστική εμπειρία- και θα χαρώ να συνεισφέρω και εγώ με τη σειρά μου στο forum...
To επόμενο ταξίδι μου στην Κούβα θα είναι στις 13 Απριλίου για το γάμο φίλων μου στον Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αβάνα..
Όσοι θα είστε εκείνη την περίοδο θα χαρώ να περπατήσουμε μαζί στην Αβάνα!
Αγγελική
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα πάω σύντομα.....
Μάλλον θα σας χρειαστώ όλους...ΟΚ,σου έστειλα friend request, είμαι η Μ... ίσως πάρεις και τα μηνύματα μαζεμένα....Δε γυρνάω, φεύγω για Αβάνα την Πέμπτη!! Αυτά σου έλεγα και στα μηνύματα, τελευταίας στιγμής απόφαση, αν και όπως συνειδητοποίησα Κούβα-για πρώτη φορά- και τελευταία στιγμή είναι λίγο challenge...και εκτός από στέγη για τις πρώτες μέρες και κανα δυό επαφές, ούτε πρόγραμμα ούτε τίποτε. Μάλλον καλύτερα έτσι, έχει και το σασπένς του το ταξίδι! Αντε να τα πούμε και πιο αναλυτικά
Όχι η αλήθεια είναι ότι δεν το μιλώ το ισπανικό, αλλά γιατί κάνει διαφορά; Επίσης μιας και πήγες και συ μόνη σου, και έκαστες ένα 10ήμερο (όσο περίπου και εγώ) τι θα μου πρότεινες να κάνω, να δω, να αποφύγω κλπ κλπ. Στο προφίλ μου έχω και το msn και το skype μου για περαιτέρω πληροφορίες αν το ήθελες. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμα όλα αυτά...μιας και το θεωρώ ταξίδι ζωής!! Προς το παρόν φεύγω για Ρώμη, να πάρω μια 3ήμερη τζούρα από Ευρωπαϊκό αέρα και την Δευτέρα, θα είμαι όλο αυτιά, για λίγο άρωμα Κούβας!!!Tαλαίπωρε (γιατί έτσι?.........), ρώτα ό, τι θες. Είναι απ'τα ταξίδια που ευχαριστήθηκα όσο λίγα! Με το που έφυγα έχω φαγωθεί να ξαναπάω και σύντομα, γιατι σε 10 μέρες που έμεινα εγώ μια τζούρα μόνο παίρνει κανείς απο Κούβα. Δεν ξέρω αν μιλάς ισπανικά, αν όχι μια που έχεις καιρό μέχρι το καλοκαίρι, αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια να μάθεις έστω και λίγα...κάνει μεγάλη διαφορά στην Κούβα αυτό.