estiades
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Norge
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route Transcanadienne
Σ' ευχαριστώ και πάλι, AERAS.Το Sentosa island ήταν οκ αν πας με την λογική ότι επισκέπτεσαι θεματικό πάρκο. Εκεί είναι η Universal αν σου αρέσουν τα τρενάκια, πολύ καλό ήταν και το ενυδρείο,πλάκα είχε και το trick eye museum.Χωρίς την Universal μια μέρα είναι καλά. Επειδή εμείς είμαστε μεγάλοι funs των θεματικών πάρκων πήγαμε δυο μέρες ,μια για την Universal και μια για τα υπόλοιπα.
Εκτός από το Sentosa τσέκαρε το nigth safari και river safari που είναι βορειότερα. Το nigth safari που επισκέφτηκα ήταν φανταστικό και πολύ ατμοσφαιρικό.
Κουάλα Λουμπούρ 3 μέρες πιθανόν να είναι οκ. Μπορείς να μείνεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο με πραγματικά φθηνές τιμές για πεντάστερο. Εμείς επειδή είχαμε 1,5 έτους παιδί μαζί μας περάσαμε πολλές ώρες στα malls.Πήγαμε επίσης στα Batu Caves και βόλτα με βάρκα για να δούμε πυγολαμπίδες πιο έξω από την πόλη.
ότι θέλεις ρώτα,
Το 2-DAY FUN Pass με USD 100 είναι, λες, too much;
Προλαβαίνεις σε μια μέρα να δεις τα 20 attractions ή είναι πολύ αγχωτικό να τα προλάβεις όλα και οι ουρές τεράστιες;
Εσείς κάτι τέτοιο είχατε αγοράσει;
Και, αν θυμάσαι, ποια attractions δεν πρέπει να χάσει κάποιος (άσχετα με γούστα);
(Μόνο EuroDisney έχω πάει πριν από αρκετά χρόνια και μου είχε αρέσει, ενώ ήμουν αρκετά αρνητικός αρχικά)