renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
Μιχαλη δες και την emirates και την thai.έχουν καλές προσφορές ..μην βιαστείς.μου φαίνονται παρα πολλα τα χρήματα για ένα άτομο.ακομα δές και singapure δεν ξέρεις καμιά φορά..μείνετε στο ubud οπωσδήποτε και απο εκεί ειναι εύκολο για εξορμήσεις..έχει φοβερα παλατάκια με κήπους ζούγκλα,πισίνες και πολύ φτηνά.κάνε μιά αναζήτηση hotel ubud.αααα επίσης σχετικά με τo κόστος.
οπως σου λένε και τα παιδιά παραπάνω,το μπαλί αξίζει στην ενδοχώρα του.να νοικιάσεις μηχανάκι,μπορείς.πρόσεξε την οδήγηση πολύ.τρέχουν παλαβά και κυκλοφορούν εκατομύρια παπιά τελευταία μοντέλα!! οι πάντες και ειδικά μικρά κορίτσια οδηγουν παπί. εγώ νοίκιασα με την αστυνομική μου ταυτότητα τους είπα έτσι είναι τα διπλώματα στην κρήτη
οι παραλίες είναι αδιάφορες,δεν ξέρω να σου πώ πολλα.καλές οι θάλασσες για windserffing..αλλα και στην πισίνα καλύτερα..
τα σημεία που θα δείς ειναι πασίγνωστα,μπορείς να τα κάνεις πληρώνοντας ημερήσιες εκδρομές θα σε πάρουν και θα σε φέρουν..έχουν μινι βάν και μπορεί να συμπεριλαμβάνονται και ακόμα δύο τρείς αλλοδαποι.δεν θα σου συνιστούσα να οδηγήσεις πολύ μακριά με το μηχανάκι..οι αποστάσεις ειναι μεγάλες και οι δρόμοι επικύνδινοι ,ανηφορικοί,με μεγάλα φορτηγα να αγκομαχούν,απίστευτο μαζούτ που σε πνίγει και δεν μπορείς να προσπεράσεις...περιορίσου σε εξερεύνηση γύρω απο την πολη που θα μείνεις με αυτό.μην χάσεις μια μέρα για raffting στον agung ποταμό.συμπεριλαμβάνει και φαγητό σε απίστευτες καλαμένιες καλύβες μέσα στην ζούγκλα...
enjoy!!!