panosast
Member
παντα ετσι ηταν οι περισσοτεροι τωρα τουλαχιστον εχουν και λογο...Μου τη δίνει να λέω χαμογελαστή καλημέρα σε γκισέ δημόσιας υπηρεσίας και η μουσούδα του υπαλλήλου να είναι μέχρι το πάτωμα.
παντα ετσι ηταν οι περισσοτεροι τωρα τουλαχιστον εχουν και λογο...Μου τη δίνει να λέω χαμογελαστή καλημέρα σε γκισέ δημόσιας υπηρεσίας και η μουσούδα του υπαλλήλου να είναι μέχρι το πάτωμα.
You can take my shoes from me but not me from my shoes (Carrie Bradsaw )ε που να το περιμενες και εσυ οτι θα εβρεχε μας αιφνιδιασε ο καιρος....
και εγω σταρακια φοραω μονιμως τα τελευταια χρονια και την εχω πατησει πολλες φορες........You can take my shoes from me but not me from my shoes (Carrie Bradsaw )
Σεβασμός στα σταράκια, είναι θρησκεία !
Με συγχωρείς πάρα πολύ, αλλά τα προβλήματα που έχει ο καθένας με την επιχείρηση που δουλεύει ή με το σπίτι του, δεν επιτρέπεται να τα βγάζει στον πελάτη.παντα ετσι ηταν οι περισσοτεροι τωρα τουλαχιστον εχουν και λογο...
Τα δικά μου είναι ροζ όμωςκαι εγω σταρακια φοραω μονιμως τα τελευταια χρονια και την εχω πατησει πολλες φορες........
Kαλά το Λέκκα βρήκε να προσλάβει για να της φτιάχνει τα αμερικάνικα κεκάκια?Αν θες να ζήσεις τη μαγεία του magnolia bakery στην Ελλαδα ανεβα μέχρι την πλατεία στο Κεφαλαρι
Η κυρία που έχει το μαγαζί ήταν πρώην μαθήτρια της ιδιοκτήτριας του Magnolia
συμφωνω απολυτα μαζι σου απλα ακουω τελευταια απο πολλους του δημοσιου να λενε ¨εγω με τοσα δεν δουλευω¨ κατι που σιγουρα αποτελει προκληση στις μερες μας...Με συγχωρείς πάρα πολύ, αλλά τα προβλήματα που έχει ο καθένας με την επιχείρηση που δουλεύει ή με το σπίτι του, δεν επιτρέπεται να τα βγάζει στον πελάτη.
Είναι απαράδεκτο να καλημερίζεις υπάλληλο και μάλιστα σε γκισέ όπου πρόκειται απλά να πληρώσεις ένα λογαριασμό και αυτός όχι μόνο να μην ανταποδίδει την καλημέρα, αλλά να έχει κυριολεκτικά τη μουσούδα του κατεβασμένη στο πάτωμα.
Η αφορμή για το συγκεκριμένο "μου τη δίνει" έχει να κάνει με υπάλληλο στην ΕΥΔΑΠ. Δεν έχει υπάρξει ούτε μια φορά, που να μην έχει αυτή τη συμπεριφορά.
και εγω μονο ροζ....:roll:Τα δικά μου είναι ροζ όμως
Είναι από τα λίγα που τα καταφέρνουν και με τσαντίζουν. Χαμογέλα και πάλι, αυτοί χάνουν!Μου τη δίνει να λέω χαμογελαστή καλημέρα σε γκισέ δημόσιας υπηρεσίας και η μουσούδα του υπαλλήλου να είναι μέχρι το πάτωμα.
Δεν αξίζει τον κόπο. Χαμογέλα.Μου τη δίνει:
α) η έλλειψη ικανότητας για διάλογο,
β) ο χαρακτηρισμός όταν δε σε γνωρίζουν,
γ) η προσβολές,
δ) η προβολή πάνω σου των δικών τους ελαττωμάτων
ε) που επηρεάζομαι από τέτοιους και δε τους διαολοστέλνω γιατί κάπου κι η ευγένεια δίνει απλά πάτημα όταν ο άλλος δε νιώθει το χώρο που του δίνεις.