Μουσείο σοκολάτας παρουσιάζει η σοκολάτα υγείας Παυλίδη

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ένα διαφορετικό μουσείο παρουσιάζει η σοκολάτα υγείας Παυλίδη, που γιορτάζει φέτος τα 150 χρόνια της. Στις 29 και 30 Ιανουαρίου δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν το πρωτότυπο μουσείο πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη.

Μέσα στο Μουσείο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης Σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών υγείας Παυλίδη που φοιτητές του Κολεγίου Βακαλό Art&Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές.

Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Με την αφορμή της επετείου, η υγείας Παυλίδη συνεργάζεται με την Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», για να προσφέρει την υποστήριξή της σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Έτσι, δημιουργήθηκε ειδική επετειακή συσκευασία, που περιέχει τρεις σοκολάτες υγείας των 100γρ., το 10% των εσόδων της οποίας θα προσφερθεί στην «Ανοιχτή Αγκαλιά».

Επίσης, στο χώρο του Μουσείου θα λειτουργεί κατάστημα αναμνηστικών δώρων υπέρ των σκοπών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».

Το πρωτότυπο αυτό Μουσείο θα λειτουργήσει στις 29 και 30 Ιανουαρίου ακριβώς πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη, Πειραιώς 135, Αθήνα, με ώρες λειτουργίας 10:00 το πρωί έως 20:00 το βράδυ.

Το μουσείο θα στηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Πηγή: Το Βήμα

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Εννοειται πως θα παω!
Να μας πεις πότε θα πας, να ξέρουμε αν θέλουμε να πάμε να πάμε πριν από σένα γιατί μετά δεν θα έχει μείνει τίποτε για να δούμε. :bleh:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Kαλά η Bahari δεν το είδε ???:haha:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κοίτα να δεις που με πρόλαβε η μαστιγοφορούσα!
Βρε malysa μου, η Bahari φυσικά και το είδε. Αλλά δεν θα πει πότε θα πάει, χαζή είναι; Να τις φάμε το μερίδιο;;; :bleh:

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Σάββατο, στις 10 το πρωί.

Το bahari θα είναι ήδη εκεί...:D
Εσείς θα προλάβετε την επετειακή συσκευασία με τις τρεις σοκολάτες; :haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σάββατο, στις 10 το πρωί.

Το bahari θα είναι ήδη εκεί...:D
Εσείς θα προλάβετε την επετειακή συσκευασία με τις τρεις σοκολάτες; :haha:
Αν είναι να πάμε από Παρασκευή, να προκάνουμε :bleh: Μετά το Bahari, το χάος...μόνο τα διαφημιστικά θα βρούμε...:haha:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
travelina ή αλλιώς Αρτέμης Μάτσας :bleh:
Στεγνό δώσιμο. Άρα να βάλω ξυπνητήρι στις 09.00 για να προλάβω;;; :D

Bahari

Member
Καλά, πώς και δεν πήρα χαμπάρι την πλεκτάνη που στήνεται εις βάρος μου;;;:roll::haha: Λοιπόν, να δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις για να αποκατασταθεί το όνομα και η φήμη μου:bleh: Την είδηση για το μουσείο σοκολάτας την είχα πάρει χαμπάρι πολύ πριν την αναρτήσει η αγαπητή astral (όχι που θα μου ξέφευγε:D), αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί απλούστατα δεν είμαι φαν της σοκολάτας Παυλίδη, αλλά της ΙΟΝ :D

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Σημερα εφαγα 2 υγειας Παυλιδη!
Μια 70% κακαο και μια με γεμιση πραλινα...
Εχω αρχισει προπονηση για το Σαββατοκυριακο!:haha::haha::haha:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Εγώ το κακόμοιρο τι να πω που δεν μπορώ να πάω? Είμαι σε δίαιτα να χάσω τα 4 κιλά που έβαλα κι έχω φέρει και κάτι σοκολάτες από τη Ζυρίχη που τις έχω ακόμα κλειστές... :(:(

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Εγώ το κακόμοιρο τι να πω που δεν μπορώ να πάω? Είμαι σε δίαιτα να χάσω τα 4 κιλά που έβαλα κι έχω φέρει και κάτι σοκολάτες από τη Ζυρίχη που τις έχω ακόμα κλειστές... :(:(
Ε αυτό κι αν είναι ιεροσυλία! Ελβετικές σοκολάτες και τις έχεις κλειστές ακόμα;;; Για φέρτες από εδώ...Η καλύτερα φέρτες το Σάββατο να κάνουμε σαμποτάζ :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα