• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
KLEOPATRA μου,να σου πω μια ιδεα...
Βαζεις για υπνο το παιδι..τον αφηνεις να βλεπει στο σαλονι τους αγωνες του,πηγαινεις στην 2η τηλεοραση που ειναι συνηθως στην κρεββατοκαμαρα,βαζεις μια ταινια "ερωτικου περιεχομενου" σε λιγο ανεβασμενη ενταση,να ακουγεται βρε παιδι μου πανω απο τις κραυγες των φιλαθλων και περιμενεις...:cool:
Ε,μετα απο αυτο νομιζω θα παρατησει τον αγωνα!!:clap:

Τι σκεφτηκε παλι αυτο το δολιο μυαλο σου......:D:clap:

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
αγαπω το ποδοσφαιρο και περιμενω πως και πως καθε 4 χρονια το Μουντιαλ!!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι εννοείς;;;;Προβολή "ταινίας" και σπάσιμο της tv;:roll::roll::roll:
Χμμ ναι ...βεβαια ..ακριβως ΟΧΙ αυτο.
Το δικο μου μυαλο σκεφτοταν πιο πονηρα .....:bleh:
Ειχα επηρεαστει απο την αισθησιακη της meli..:haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Χμμ ναι ...βεβαια ..ακριβως ΟΧΙ αυτο.
Το δικο μου μυαλο σκεφτοταν πιο πονηρα .....:bleh:
Ειχα επηρεαστει απο την αισθησιακη της meli..:haha:
Μπράβο Κλεοπάτρα!!! Αναβάθμισες αυτήν την στιγμή το θέμα και έκλεισες στόματα. Η λέξη DVD σου λέει κάτι?:haha::haha:

dmdoc

Member
Τώρα που πλέον άρχισε το Μουντιάλ,γιατί σωπάσατε;
Πείτε μας πως περνάτε,ποια σχέδια έχετε εφαρμόσει,ποιά παιχνίδια βλέπετε...:haha::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Τώρα που πλέον άρχισε το Μουντιάλ,γιατί σωπάσατε;
Πείτε μας πως περνάτε,ποια σχέδια έχετε εφαρμόσει,ποιά παιχνίδια βλέπετε...:haha::haha:
Σουτ. Μην μιλάς. Αρχίζει ο αγώνας Αλγερια-Σλοβενία. Πήγαινε αγόρασε μπύρες και έλα.....:bleh:

dmdoc

Member
Θα τον χάσω...πάω να παραλάβω την βουβουζέλα που παρείγγειλα:clap::clap:

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
:bleh: Είδα, όλους τους αγώνες και πήγα και ένα ταμείο, με το 1ο σκορερ τις Αργεντινής χτες και το χ τις Αγγλίας με 3 ευρουλάκια πήρα 460, τυχαίο? όχι βέβαια είμαι αποδεδειγμένα πολύ τυχερή :D:D:D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
:bleh: Είδα, όλους τους αγώνες και πήγα και ένα ταμείο, με το 1ο σκορερ τις Αργεντινής χτες και το χ τις Αγγλίας με 3 ευρουλάκια πήρα 460, τυχαίο? όχι βέβαια είμαι αποδεδειγμένα πολύ τυχερή :D:D:D
Μαράκι θες να γίνουμε φίλες? Ελα πες μου και εμένα πως να κάνω τα 3 (ευρώ) 460. Τι να παίξω? Κάνε καμμιά πρόβλεψη να μείνω αντί σε κανένα κοτέτσι στην ΝΑ Ασία τον Αύγουστο, σε πεντάστερο. Βοήθησε βρε και εγώ θα σε πάρω μαζί μου. :D

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
οκ όταν βρω κάτι που θα το πιστεύω ότι θα βγει θα σου στείλω πμ να πας να παίξεις και μακάρι να είσαι και εσύ τυχερή, αν και με τις ιστορίες σου δεν το πολυπιστεύω :bleh: α! και η παρέα μαζί μου μπορεί να σου φέρει γούρι, με θεωρούν πολύ γουρλού, :D:D:D:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα