• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Την ιδέα για το θέμα μου την έδωσε ο Babaduma όταν μου έδειξε το πως πρέπει να αντιμετωπίζεται το θέμα Μουντιάλ από τις γυναίκες. Εγω αυτό που θέλω να θέσω προς προσοχή, είναι ότι και οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην τηλεόραση και όχι μόνο τις πρώτες πρωινές (αν δεν παίζεται αγώνας σε επανάληψη). Και θέτω το ερώτημα, τι πρέπει να κάνουμε όταν έχει αγώνα? Να κρυφτούμε? Να πάμε στην μαμά μας? Τι? Τι?:(:(

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Να πάμε Νότια Αφρική!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλή ιδέα! Και θα τους βάλουμε να μας πληρώσουν και τα εισητήρια πρώτη θέση.......
Ας είναι και δεύτερη και τρίτη θέση! Δεν με χαλάει καθόλου!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εεεε! όχι και τρίτη. Τι? Με τις αποσκευές? Η πας μέσα στην χλίδα ή δεν πας καθόλου. Τα ακούς babaduma?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτό που έχουμε να κάνουμε όταν έχει αγώνα, είναι να τον παρακολουθήσουμε. :haha:

Πέρα από την πλάκα, όταν ήμουν νεώτερη παρακολουθούσα φανατικά τους αγώνες. Τα αγαπημένα μου μουντιάλ ήταν αυτά του 1986 και 1990. (μάλλον η νεαρή ηλικία έφταιγε :D).
Παρακολούθησα επίσης με μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό του 2006.

Όμως επειδή ο άντρας μου γενικά δεν είναι φανατικός της μπάλας, τί να κάνω η κακομοίρα, αναγκάστηκα να προσαρμοστώ εγώ στα δικά του δεδομένα.

Για φέτος πάντως, οι μπύρες και το μπάρμπεκιου είναι σχεδόν έτοιμα και μας περιμένουν. :D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αnny, δεν κατάλαβα καλά, τους αγώνες παρακολουθούσες ή τους ποδοσφαιριστές? Γιατί αν κοιτούσες τον αγώνα, προδίδεις το γυναικείο φύλο:D:D

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Φυσικά και τα δύο. Ο αγώνας είναι αγώνας και έχει το ενδιαφέρον του, αλλά αν τα παιχτάκια είναι και νόστιμα, ακόμα καλύτερα... ;)

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
εμένα πάλι, σε αντίθεση με την anny, ο άντρας μου είναι φανατικός με οποιδήποτε άθλημα έχει μπάλα(ειδικά με ποδόσφαιρο) και προσπαθώ να προσαρμοστώ!
κάποιες φορές βλέπω κι εγώ μαζί του όταν δεν έχω τι να κάνω!
έχω μάθει όλες τις εντεκάδες όλων των ομάδων, έχω μάθει την ποδοσφαιρική διάλεκτο.
βέβαια το καλυτερό μου είναι όταν με παίρνει μαζί του στο ΣΕΦ και εγώ κοιτάω την μεγάλη οθόνη αν θα με κάνει κοντινό:D)

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Εγω εχω βρει αλλο τροπο....
Ειμαι διαιτητης ποδοσφαιρου,οποτε αποταν επρεπε να φευγω απο το σπιτι τις Κυριακες ,του μειωθηκε η αγαπη για το αθλημα...:D:D

fotast

Member
Πάντως αν θέλετε να ταυτιστείτε περισσότερο με τις επιλογές του συντρόφου σας,θα πρέπει όχι μόνον να παρακαλουθείτε και να υποστηρίζετε την αγαπημένη "ομάδα του" αλλά να φοράτε και το αντίστοιχο φανελάκι:lol::lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom