elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ανοιγω το θεμα γιατι ειμαστε αρκετοι που θα παμε στη Μοσχα συντομα…
Αρχιζω λοιπον με ένα ενδεικτικο προγραμματακι:
Πεμπτη
Φτανουμε στο Domodedovo στις 14:45. Υπολογιζω ότι θα παρουμε aeroexpres και μετρο για το ξενοδοχειο. Πιστευω γυρω στις 17:00 θα ειμαστε ετοιμοι για μια πρωτη εξορμηση. Επειση θα εχει ηδη νυχτωσει και το κρυο θα είναι τσουχτερουλη λεω να δουμε μερικους must σταθμους μετρο και να κανουμε μια βολτιτσα στο GUM.
Παρασκευη
Κοκκινη πλατεια
Κρεμλινο ( State armoury, Church of Assumption,Ivan bell tower) Αξιζουν και τα 3;
Alexander gardens
Saint Basil’s
Ποση ωρα θα μας φανε περιπου όλα αυτά;
Και το απογευματακι λεω βολτα στοn πεζοδρομο Arbat.
Σαββατο
Novodevichy Convent and Cemetery (2 ωριτσες να υπολογιζω)
State historical museum
Polytechnical museum (εχει παει κανεις ;; καλο ; )
Μayakovsky museum
Και στις 19:00 παρασταση στο Bolshoi.
Κυριακη
Μolino aerospace museum ( με πολλα ερωτηματικα, θα εξαρτηθει από τον χρονο και τον καιρο και από το ποσα πραγματα εχω ξεχασει να βαλω στο προγραμμα) και μετα μια βολτα στο Izmaylovo park.
To απογευμα βολτιτσα στην περιοχη γυρω από την πλατεια και Kitay Gorod.
Δευτερα
Το αεροπλανο φευγει 15:30 δεν ξερω τι μπορει να προλαβουμε να κανουμε.
Θα μεινουμε ΜΑΛΛΟΝ στο Izmaylovo Gamma hotel.
Το μουσειο Pushkin και τη Tretyakov State Gallery δεν τα εχω αγνοησει…
Λοιπον για δωστε μας τα φωτα σας… πως είναι το προγραμμα ; εχω ξεχασει κατι σημαντικο; Από αποψη χρονου μας παιρνει;
Γενικα δωστε ότι πληροφοριες νομιζετε πως θα είναι χρησιμες… ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οποιος ενδιαφερομενος θελει χρησιμοποιει το θεμα για τις απόριες του!
Αρχιζω λοιπον με ένα ενδεικτικο προγραμματακι:
Πεμπτη
Φτανουμε στο Domodedovo στις 14:45. Υπολογιζω ότι θα παρουμε aeroexpres και μετρο για το ξενοδοχειο. Πιστευω γυρω στις 17:00 θα ειμαστε ετοιμοι για μια πρωτη εξορμηση. Επειση θα εχει ηδη νυχτωσει και το κρυο θα είναι τσουχτερουλη λεω να δουμε μερικους must σταθμους μετρο και να κανουμε μια βολτιτσα στο GUM.
Παρασκευη
Κοκκινη πλατεια
Κρεμλινο ( State armoury, Church of Assumption,Ivan bell tower) Αξιζουν και τα 3;
Alexander gardens
Saint Basil’s
Ποση ωρα θα μας φανε περιπου όλα αυτά;
Και το απογευματακι λεω βολτα στοn πεζοδρομο Arbat.
Σαββατο
Novodevichy Convent and Cemetery (2 ωριτσες να υπολογιζω)
State historical museum
Polytechnical museum (εχει παει κανεις ;; καλο ; )
Μayakovsky museum
Και στις 19:00 παρασταση στο Bolshoi.
Κυριακη
Μolino aerospace museum ( με πολλα ερωτηματικα, θα εξαρτηθει από τον χρονο και τον καιρο και από το ποσα πραγματα εχω ξεχασει να βαλω στο προγραμμα) και μετα μια βολτα στο Izmaylovo park.
To απογευμα βολτιτσα στην περιοχη γυρω από την πλατεια και Kitay Gorod.
Δευτερα
Το αεροπλανο φευγει 15:30 δεν ξερω τι μπορει να προλαβουμε να κανουμε.
Θα μεινουμε ΜΑΛΛΟΝ στο Izmaylovo Gamma hotel.
Το μουσειο Pushkin και τη Tretyakov State Gallery δεν τα εχω αγνοησει…
Λοιπον για δωστε μας τα φωτα σας… πως είναι το προγραμμα ; εχω ξεχασει κατι σημαντικο; Από αποψη χρονου μας παιρνει;
Γενικα δωστε ότι πληροφοριες νομιζετε πως θα είναι χρησιμες… ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οποιος ενδιαφερομενος θελει χρησιμοποιει το θεμα για τις απόριες του!