elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
να βαλω το Pushkin την Παρασκευη το απογευματακι; η πολυ φορτωμα;
Αυτό το 1 passenger-luggage δεν το κατάλαβαΥ.Γ εδω ειναι το λινκ με τα εισητηρια του μετρο (ξεχασα να το βαλω στο παραπανω ποστ)
Moscow Metro / Tickets & Smart cards
Ειναι φορτωμενο το προγραμμα ετσι και αλλιως. Το Pushkin ειναι μικρο μουσειο , αν εχεις χρονο βαλτο απογευμα , ειναι πολυ κοντα στο Ναο του Σωτηρος (μην τον χασεις)να βαλω το Pushkin την Παρασκευη το απογευματακι; η πολυ φορτωμα;
Τιποτα μη δινεις σημασια εσυ παρε το τικετ των 10 διαδρομων και μην ασχοληθεις με τπτ αλλοΑυτό το 1 passenger-luggage δεν το κατάλαβα
Αν μένεις στο Izmaylovo,μην το βάζεις στο πρόγραμμά σου.Όποτε ξεκλέψεις λίγη ώρα το βλέπεις,μέσα στα πόδια σου θα τόχεις.Εξάλλου αν το δωμάτιό σου είναι ψηλά,θα το έχεις δει ήδη...α ωραια τοτε θα τα βαλω μαζι Κυριακη μεσημερι και το πρωι βολτα στο Izmaylovo!
εχω βρει και αυτο στα χρηματα που διαθετω με μπανιο, φαινεται πολυ κεντρικο... καμια γνωμη;Αν μένεις στο Izmaylovo...
Κεντρικό δεν είναι καθόλου!!!! Το είχα εναλλακτική αν έριχνα πολύ το μπάτζετ μου.Βρήκα όμως εισιτήρια πάτους και κατέληξα στο Hiltonεχω βρει και αυτο στα χρηματα που διαθετω με μπανιο, φαινεται πολυ κεντρικο... καμια γνωμη;
ωραιο το αυτο.... αλλα αφαντο! Που ειναι?εχω βρει και αυτο στα χρηματα που διαθετω με μπανιο, φαινεται πολυ κεντρικο... καμια γνωμη;
Μάλλον εννοεί το Izmailovo Gamma που ανέφερε και νωρίτεραωραιο το αυτο.... αλλα αφαντο! Που ειναι?