• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Μονοήμερη Αεροπορική Εκδρομή στην Ρώμη με 30€

kabamarou

Member
Σε ευχαριστώ πολύ giannismits!!!Μου ανέβασαν πολύ την διάθεση αυτά που έγραψες.
Έχω στο μυαλό μου κάτι παρόμοιο και για αυτή την χρονιά με φθηνό κατάλυμα αυτή την φορά η χωρίς αν τα οικονομικά μου είναι πάλι στα ίδια επίπεδα:)Θεού θέλοντος θα γίνει.

Οσο για την Ryanair έχει πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς.Πχ. αν δεν έχει τυπωμένο εισιτήριο κάποιος στο χέρι από το σπίτι του πληρώνει 40 ευρώ το άτομο για την κάθε πτήση(και είναι μέσα στα σχέδια,αν δεν το έχουν κάνει ήδη να το πάνε στα 60 ευρώ). Επίσης αν η χειραποσκευή είναι λίγο μεγαλύτερη η βαρύτερη σε βάζουν πάλι να πληρώσεις επιπλέον χρήματα.Και άλλα πολλά πράγματα που έχουν γραφτεί σε άλλα θέματα...

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Σε ευχαριστώ πολύ giannismits!!!Μου ανέβασαν πολύ την διάθεση αυτά που έγραψες.
Έχω στο μυαλό μου κάτι παρόμοιο και για αυτή την χρονιά με φθηνό κατάλυμα αυτή την φορά η χωρίς αν τα οικονομικά μου είναι πάλι στα ίδια επίπεδα:)Θεού θέλοντος θα γίνει.

Οσο για την Ryanair έχει πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς.Πχ. αν δεν έχει τυπωμένο εισιτήριο κάποιος στο χέρι από το σπίτι του πληρώνει 40 ευρώ το άτομο για την κάθε πτήση(και είναι μέσα στα σχέδια,αν δεν το έχουν κάνει ήδη να το πάνε στα 60 ευρώ). Επίσης αν η χειραποσκευή είναι λίγο μεγαλύτερη η βαρύτερη σε βάζουν πάλι να πληρώσεις επιπλέον χρήματα.Και άλλα πολλά πράγματα που έχουν γραφτεί σε άλλα θέματα...
να εισαι καλα..πραγματικα θαυμασα την τολμη και την αυθεντικοτητα σας..παντως μπορεις να πας σε πολλους προορισμους με την Ryanair και easyjet απο θεσσαλονικη..οποτε καλες διαδρομες..

και γιαυτα που αναφερεις για την Ryanair τα θεωρω τα αυτονοητα.πρεπει να εισαι πολυ απειρος και να μην εχεις προσεξει οτι τα αναφερει ξεκαθαρα στην ιστοσελιδα της..διαφορετικα ναι την πατησες..

kabamarou

Member
Ναι ναι με την Ryanair μπορείς να πας σε πολλά μέρη.Λίγο οι ώρες μας χαλάνε (πχ.για Λονδίνο φτάνει το αεροπλάνο 11 το βράδυ οπότε χωρίς ξενοδοχείο δεν πας με τίποτα) αλλά θα την βρούμε την άκρη πάλι πιστεύω:)

Αυτά που έγραψα για την Ryanair τα έγραψα για να μην πάει να την χρησιμοποιήσει κάποιος επειδή διάβασε αυτή την ιστορία και με βρίζει μετά:)
Εχω δει σε videos αλλά και μπροστά μου κόσμο να βρίζει να φωνάζει και να τρελαίνεται επειδή δεν είχε γνώση κάποιων πραγμάτων...

bananaki

Member
παιδια ερωτηση!για να πασ στην villa borghese πληρωνει?δεν θελω να μπω στα μουσεια θελω να δω το παρκο .με τι μπορω να παω? ξερετε ποια συγκεκριμενη γραμμη? και για βραδυ? για ποτακι? καπου σχετικα κοντα..εγω θα μεινω κοντα στο τερμινι.ευχαριστω

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Είσαι απίστευτη! Δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ! Θα σε μιμηθώ οπωσδήποτε. Αυτό είναι ζωή. Εμπνευση, αυθορμητισμός, συναίσθημα! Ενθουσιάστηκα!!

kabamarou

Member
Είσαι απίστευτη! Δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ! Θα σε μιμηθώ οπωσδήποτε. Αυτό είναι ζωή. Εμπνευση, αυθορμητισμός, συναίσθημα! Ενθουσιάστηκα!!
Ευχαριστώ πολύ.Πάντως δεν νομίζω ότι έκανα κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με αυτούς που την βγάζουν κάθε βράδυ έξω στους δρόμους της Ρώμης.Αν κάνεις κάτι παρόμοιο θέλω νέα!Α και δεν είμαι γυναίκα:)

amantzou

Member
Επόμενο Ταξίδι
κρουαζιερα στο αιγαιο
Ταξίδι-Όνειρο
τοσκάνη
bananaki για την villa borghese το πάρκο δεν πληρώνεις είσοδο. Είναι απλά υπέροχα και αν έχει καλό καιρό μπορέις να κάνεις βαρκάδα στην λιμνούλα ή να νοικιάσεις διπλό ποδήλατο ή τετραπλό για να την γυρίσεις. Εγώ δεν έκανα κατι από τα δύο αλλα τα ζήλεψα. Έμείς πήραμε το metro την κόκκινη γραμμή και κατεβαίνεις στο σταθμό Flaminio μπροστά πό την Piazza del Popollo (υπέροχη πλατεία πραγματικά). Αριστερά της πλατείας αρχίζει ένας ανηφορικός δρόμος - σχεδόν εξοχικός και πάνω σε αυτόν συναντάς αρκετές εισόδους για το πάρκο. Εμείς αφού κάναμε μεγάλη βόλτα βγήκαμε στο πάνω μέρος του και από εκεί κατηφορίσαμε κανενα 10λεπτο μέχρι τα Ισπανικά σκαλιά. Είναι μια βόλτα που αξίζει να την κάνεις.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
bananaki για την villa borghese το πάρκο δεν πληρώνεις είσοδο. Είναι απλά υπέροχα και αν έχει καλό καιρό μπορέις να κάνεις βαρκάδα στην λιμνούλα ή να νοικιάσεις διπλό ποδήλατο ή τετραπλό για να την γυρίσεις. Εγώ δεν έκανα κατι από τα δύο αλλα τα ζήλεψα. Έμείς πήραμε το metro την κόκκινη γραμμή και κατεβαίνεις στο σταθμό Flaminio μπροστά πό την Piazza del Popollo (υπέροχη πλατεία πραγματικά). Αριστερά της πλατείας αρχίζει ένας ανηφορικός δρόμος - σχεδόν εξοχικός και πάνω σε αυτόν συναντάς αρκετές εισόδους για το πάρκο. Εμείς αφού κάναμε μεγάλη βόλτα βγήκαμε στο πάνω μέρος του και από εκεί κατηφορίσαμε κανενα 10λεπτο μέχρι τα Ισπανικά σκαλιά. Είναι μια βόλτα που αξίζει να την κάνεις.
Μπορείς να νοικιάσεις και segway - μισή ώρα 8 ευρώ αν θυμάμαι σωστά. Επίσης και σε tour:

Rome Villa Borghese Segway Tour - Tour Rome

Rockaholic

Member
Θα επισκεφθώ την Ρώμη για 1,5 μέρα περίπου ως σταθμό προς άλλο Προορισμό(Μασσαλία) και έχω κλείσει ξενοδοχείο κοντά στο σταθμό των τρένων...
Που και τι με συμβουλεύεται να κάνω/πάω για να πάρω μια πρώτη (μικρή σίγουρα) γεύση από την αιώνια πόλη?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

kabamarou

Member
Εγώ σε συμβουλεύω να δεις όλα αυτά που έγραψα στην ιστορία μου συν το trastevere αλλά πρέπει να έχεις πολύ καλή φυσική κατάσταση για κάτι τέτοιο και θα πονάνε μετά τα πόδια σου για μέρες μάλλον :)
Ρίξε μια ματιά και από εδώ.
Ρώμη - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
Κολοσσαίο ,πιάτσα ντι Σπάνια, πιάτσα Ναβόνα και Φοντάνα ντι Τρέβι είναι βασικά πάντως πιστεύω.

Alex Loco

Member
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
φιλαράκι ζήλεψα. Αυτό το άστεγος με φίλους είναι πολύ ωραίο αρκεί να μην έχει πολύ πολύ κρύο !! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom