kirmis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iceland
Ρε παιδιά, μήπως κατα τύχη, γνωρίζετε πόσο στοιχίζουν τα σπιτάκια στην Ταιλάνδη??????
το κακό είναι ότι πλέον δε πολυπρολαβαίνω...Νίκο το είπες πολύ ωραία, μου άρεσε το concept σου
Θα μπορούσε να ήταν βιβλίο ή ταινία ,δε ξερώ για την πραγματικότητα ,παρόλα αυτά συγχαρητήρια το φινάλε!Αν είχα επιλογή θα έμενα μέχρι τα 14 μου χρόνια στο Ορλάντο (theme parks). Μετά θα μετακόμιζα στη Νέα Υόρκη μέχρι τα 30. Στη συνέχεια θα ερχόμουν προς Ευρώπη μεριά, μάλλον στη Γενεύη για να κάνω οικογένεια. Στα 50 θα έφευγα για Μεσόγειο, ας πούμε για 10 χρόνια στη Σεβίλλη. Μετά θα έπαιρνα ένα ιστιοπλοικό και θα γύριζα τον κόσμο για, ας πούμε μια 15ετία. Μετά από μια 5ετή στάση στη Γαλλική Πολυνησία μάλλον θα καθόμουν για άλλα 10 χρονάκια στα νησιά Νίκομπαρ. Τέλος (?) θα αποσυρόμουν γύρω στα 90 στις Μαλδίβες, όπου μετά από 5-6 χρόνια θα βαριόμουν και θα έμπαινα σε ένα κρουαζιερόπλοιο και θα τους έλεγα ''γυρίστε με για όσο ακόμα αντέχω''. Τελικά, μετά απο άλλα 10 χρόνια γύρο του κόσμου μάλλον θα κατέληγα στον Λυκαβηττό σε ένα σπίτι με ταράτσα και θέα την Αθήνα.
Εξαιρετικό!!Μπράβο νίκο.Αν είχα επιλογή θα έμενα μέχρι τα 14 μου χρόνια στο Ορλάντο (theme parks). Μετά θα μετακόμιζα στη Νέα Υόρκη μέχρι τα 30. Στη συνέχεια θα ερχόμουν προς Ευρώπη μεριά, μάλλον στη Γενεύη για να κάνω οικογένεια. Στα 50 θα έφευγα για Μεσόγειο, ας πούμε για 10 χρόνια στη Σεβίλλη. Μετά θα έπαιρνα ένα ιστιοπλοικό και θα γύριζα τον κόσμο για, ας πούμε μια 15ετία. Μετά από μια 5ετή στάση στη Γαλλική Πολυνησία μάλλον θα καθόμουν για άλλα 10 χρονάκια στα νησιά Νίκομπαρ. Τέλος (?) θα αποσυρόμουν γύρω στα 90 στις Μαλδίβες, όπου μετά από 5-6 χρόνια θα βαριόμουν και θα έμπαινα σε ένα κρουαζιερόπλοιο και θα τους έλεγα ''γυρίστε με για όσο ακόμα αντέχω''. Τελικά, μετά απο άλλα 10 χρόνια γύρο του κόσμου μάλλον θα κατέληγα στον Λυκαβηττό σε ένα σπίτι με ταράτσα και θέα την Αθήνα.
εεεεεε!!!!! niko !!!! για τα πόσα το πάς ???? :roll:Αν είχα επιλογή θα έμενα μέχρι τα 14 μου χρόνια στο Ορλάντο .