piccolo_mondo
Member
Καθε αλλο! Σε παρακολουθω κ δεν σε προλαβαινω!Νομιζες οτι εχεις να κανεις με κανεναν τυχαιο, piccolo_mondo;
Καθε αλλο! Σε παρακολουθω κ δεν σε προλαβαινω!Νομιζες οτι εχεις να κανεις με κανεναν τυχαιο, piccolo_mondo;
Χμ... επαγγελμα detective... ουπς σορι, ιδιωτικος αστυνομικος:roll: ηθελα να πω... δεν ειναι κακο για το εξωτερικο...Καθε αλλο! Σε παρακολουθω κ δεν σε προλαβαινω!
καλα μην το εχεις και σιγουρο αυτο....
Μην εισαι τοσο σιγουρη.....[/QUOTE]Στέλεχος επιχείρησης με 800 ευρώ το μήνα δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Υπάλληλος ναι, στέλεχος όχι.
Το γενικευεις το θεμα.Οταν λες μονο εμεις ειμαστε ρατσιστες ποιους εννοεις?γιατι τι νομιζεις κοπελια οτι μονο εμεις ειμαστε ρατσιστες?οι αλλοι δεν ειναι? ξερεις πως αντιμετωπιζουν τους ελληνες της γερμανιας οι γερμανοι?αν δεν ξερεις ρωτα καποιον που να ξερει.θα εισαι μεταναστης οπου κι αν πας.το αλλοδαπο.κι εγω αντιμετωπισα ρατσισμο εξω.να εκνευριζονται επειδη δε μιλουσα τελεια τη γλωσσα.λες κι επειδη πηγα στην χωρα τους επρεπε να μιλαω τελεια τη γλωσσα τους.
Σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου.
Ζω στη ισπανια τα τελευταια χρονια και δεν αισθανθηκα ουτε μια
στιγμη ξενος.Θα μπορουσα να πω οτι απο την πρωτη στιγμη
μου φερθηκαν σαν να ειμαι ενας απο αυτους.
1oν ρατσιστες ειναι πολλοι ελληνες. εγω σιγουρα οχι.και σιγουρα δεν ημουν αναμεσα σε αυτους που πετουσαν αβγα στους μουσουλμανους που προσευχονταν στην αθηναΤο γενικευεις το θεμα.Οταν λες μονο εμεις ειμαστε ρατσιστες ποιους εννοεις?
Τον εαυτο σου? τους φιλους σου? το περιβαλλον σου?ποιους?Γιατι εγω
θεωρω οτι οι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες.
Θελω να μου πεις εσυ που ξερεις πως μας αντιμετωπιζουν οι γερμανοι εμας τους ελληνες γιατι εγω αλλη εικονα εχω σχηματισει τα χρονια που ημουν
γερμανια.
Το οτι θα εισαι μεταναστης ειναι ενα γεγονος ε και?Αν σ ενοχλει που
εισαι μεταναστης κατσε σπιτι σου.
Λες οτι εκνευριζονται γιατι δεν μιλας την γλωσσα τους,ξερεις ποσοι
ελληνες εκνευριζονται οταν ερχονται στην Ισπανια γιατι δεν μιλανε
αγγλικα οι ισπανοι?
Τ οτι παντα θα υπαρχουν μεμονωμενα περιστατικα ειναι ενα γεγονος,
παντου υπαρχουν ακρεα στοιχεια.
Ζω στη ισπανια τα τελευταια χρονια και δεν αισθανθηκα ουτε μια
στιγμη ξενος.Θα μπορουσα να πω οτι απο την πρωτη στιγμη
μου φερθηκαν σαν να ειμαι ενας απο αυτους.
Γεια σας!!!
εχω τοσο καιρο να γραψω....
μιλαμε αιωνες.
καποιοι δεν θα με θυμουνται καν.αλλωστε ειχα συντομη παρουσια.
ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΣΟΥΗΔΙΑ!
εγω θα πηγαινα οπουδηποτε Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια...