• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βιετνάμ Κίνα Μογγολία Μογγολία-Βιετνάμ-Κίνα ή κατι σε ανατολή τέλος παντων, ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
ας όψεται η (προσωπική μου) οικονομική κρίση, αλλιώς για Μογγολία ψηνόμουν άσχημα...:(
Μάλλον στην Ευρώπη σε βλέπω και πάλι φέτος! :bleh:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
ας όψεται η (προσωπική μου) οικονομική κρίση, αλλιώς για Μογγολία ψηνόμουν άσχημα...:(
Μάλλον στην Ευρώπη σε βλέπω και πάλι φέτος! :bleh:
ελαααα, γιατι με καταδικαζεις ετσι?
σημερα επεσε και τραπεζι κατι για Ρωσσια ή Λευκορωσσία - Λιθουανια Λεττονια .
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αν συνεχίζεις να κρατάς ότι ιδέα πέφτει στο τραπέζι, ούτε στην Ευρώπη σε βλέπω να πηγαίνεις μόνο ως την Λούτσα για μπάνιο σε κόβω. Συγκεντρώσου και επέλεξε τι ακριβώς θες εσύ να κάνεις και τι σε ενδιαφέρει να δεις γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος από ενδιαφέροντες προορισμούς. Εσένα τι τραβάει η ψυχούλα σου τώρα; Αυτό έχει σημασία, κάνε μια αρχή περιορίζοντας την έρευνα σου σε ένα προορισμό και τα υπόλοιπα θα τα βρεις μετά, μην χάνεσαι στην μετάφραση γλυκιά μου.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
σημερα επεσε και τραπεζι κατι για Ρωσσια ή Λευκορωσσία - Λιθουανια Λεττονια .
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!
Βαλτικές χώρες το ταξίδι είναι πανεύκολο να το κλείσεις μόνη σου και πολύ οικονομικό.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Βαλτικές χώρες το ταξίδι είναι πανεύκολο να το κλείσεις μόνη σου και πολύ οικονομικό.
το ξερω καλο μου, εχω κι εναν συναδελφο στη Λιθουανια, το θεμα ειναι οτι θελω Μογγολιαααααααααααααααααααααα:shock:

Traveller

Member
Η Μογγολία είναι το απόλυτο χάλι... από τις πλέον αδιάφορες χώρες του κόσμου... που τις βρίσκεται όλες αυτές τις "ωραίες" ιδέες δεν καταλαβαίνω...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
εχεις παει? για πες !!
δεν εχω παει ανατολη πουθενα, ισως εμενα αυτο το χαλι να μ αρεσει
αφου με τραβαει πολυ

Traveller

Member
Να υποθέσω οτι σε τραβάει επειδή έχει ωραίο όνομα? Το έχεις ψάξει το μέρος, έχεις διαβάσει, ξέρεις τι θέλεις να δεις ή το Μογγολία σου φάνηκε εύηχο και λες δεν ανοίγω ένα τόπικ να δω αντιδράσεις? Εσύ πριν από 2-3 μέρες δεν είχες την άλλη υπέροχη ιδέα για Γροιλανδία και δεν ήξερες ουτε καν πως πας εκεί?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
μαλλον ή λαθος κανεις ή υπερβαλεις
Γροιλανδια ειχα ενα πλανο, αλλα δεν το αποφασιζω ακομη ,απλα ησουν ο μονος που μου προτεινε εναν διαφορετικο τροπο ταξιδιου στη Γροιλανδια ( ενω ολοι λενε να το συνδιασω με Ισλανδια )
Για φετος το καλοκαιρι, και ηδη απο περισυ, συζητουσα ενα ταξιδι στην Ανατολη , και η Μογγολια προεκυψε μετα απο καποια προταση για εθελοντικη εργασια σε ορφανοτροφειο της πρωτευουσας. ( 3 βδομαδες ) πραγμα που απερριψα για δικους μου λογους.
Θελω να παω στη Μογγολια, να δω τα χωματα της και ο,τι αλλο εγω κρινω σημαντικο, οχι τοσο στην πρωτευουσα , οσο στα περιχωρα της.
Γιατι ενιστασαι τοσο?

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
ισως επειδη δεν είναι τουριστικός προορισμός και μόνο τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να οργανώνεται. Αυτο για άλλους είναι αποτρεπτικό ενω για άλλους πρόκληση. Μπορεί να "φας" καποιο κόλλημα με ένα μέρος επειδή είδες καποιο ντοκυμαντερ του lonely planet ή διάβασες καποιο βιβλίο (το τοτέμ του λύκου)

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Fenia σε καταλαβαινω...και εγω ηθελα να αλλαξω παραστασεις κ να φυγω και κανεις δεν μπορουσε απο τους φιλους μου κ πηγα τον Οκτωβρη πηρα ενα σακιδιο κ εφυγα Ταιλανδη και Καμποτζη μονος μου 23 μερες

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Fenia σε καταλαβαινω...και εγω ηθελα να αλλαξω παραστασεις κ να φυγω και κανεις δεν μπορουσε απο τους φιλους μου κ πηγα τον Οκτωβρη πηρα ενα σακιδιο κ εφυγα Ταιλανδη και Καμποτζη μονος μου 23 μερες
δε θα ηθελα να παω τοσο μακρια μονη μου . Κλαψ...:(
Ευρωπη με βλεπω παλι .... Κλαψ κλαψ :(
ευχαριστω για την κατανοηση !;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος