fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
σιγουρα όχι πανω απο 2.000 ? , άλλωστε είναι φτηνά κράτηεχεις υπολογίσει περίπου κόστος ή μαλλον πόσα θέλεις να ξοδέψεις;
σιγουρα όχι πανω απο 2.000 ? , άλλωστε είναι φτηνά κράτηεχεις υπολογίσει περίπου κόστος ή μαλλον πόσα θέλεις να ξοδέψεις;
αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα, εγώ έχω εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον μου, θα ταν υπέροχο να μαζευτούμε ορισμένοι συμ-φορουμίτες και να κάνουμε ένα ταξίδι , όχι μόνο προς ανατολή , αλλά γενικά.Νομίζω ότι κάποιος από το φόρουμ θα μπορούσε να οργανώσει ένα από τα ταξίδια που ανέφερες και να φτιάξετε ένα γκρουπάκι travelstories... άλλα φόρουμ το έχουν κάνει γιατί όχι και εδώ?
συμφωνω με την ioanna ..οι δωδεκα μερες ειναι οριακα λιγες για εκει .καντες τουλαχιστον δυο εβδομαδες . το κοστος της αεροπορικης μετακινησης να το υπολογιζεις απο αθηνα στα 650 - 700 euro περιπου για μπανγκοκ και ενα ακομη προορισμο εντος ινδοκινας.( πχ λαος η καμποτζη ).κατά την γνώμη μου αν μιλάς μόνο για 12 μέρες μην κάνεις συνδυασμούς.
Διάλεξε μόνο μια χώρα και πάλι οριακά θα είναι.
Νομίζω ότι κάποιος από το φόρουμ θα μπορούσε να οργανώσει ένα από τα ταξίδια που ανέφερες και να φτιάξετε ένα γκρουπάκι travelstories... άλλα φόρουμ το έχουν κάνει γιατί όχι και εδώ?