• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Μιλια απο αεροπορικες!

HummingBird

Member
Για να γίνεις από μπλε μέλος (από το παλιό m&b) silver χρειάζονται 8000 μίλια αναβάθμισης μέσα σε ένα έτος ή 12000; Στις συχνές ερωτήσεις στην πρώτη ερώτηση
(Πώς ανεβαίνω στην επόμενη βαθμίδα;)
λέει πως χρειάζονται 12000 ενώ στην τρίτη ερώτηση
(Τι θα γίνει με τη βαθμίδα που ήδη έχω στο Miles&Bonus;)
λέει πως τα μπλε μέλη θα μετακινηθούν στην silver με 8000 μίλια..
Καταλαβαίνει κανείς τι εννοεί;
Αν είσαι μπλε και έχεις ήδη 8000 μίλια, γίνεσαι αυτομάτως silver.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τα Blue μέλη δεν απολαμβάνουν Αναγνώριση από τις εταιρείες μέλη της Star Alliance, ωστόσο μπορούν να κάνουν εξαργύρωση στις πτήσεις των εταιρειών μελών της συμμαχίας. Άρα η αναγνώριση που δεν έχουν σε τι συνίσταται, ξέρει κάποιος;

Και μιας που είστε τσάκαλοι και με γρήγορο ίντερνετ μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ όπου βλέπω πόσα μίλια θέλω για να κάνω εξαργύρωση με τις εταιρείες συνεργάτες καθώς και πού βλέπω το σε ποια ζώνη βρίσκεται η κάθε ΄χώρα; Μεγάλη η χάρη σας.

Last edited by a moderator:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τα Blue μέλη δεν απολαμβάνουν Αναγνώριση από τις εταιρείες μέλη της Star Alliance, ωστόσο μπορούν να κάνουν εξαργύρωση στις πτήσεις των εταιρειών μελών της συμμαχίας. Άρα η αναγνώριση που δεν έχουν σε τι συνίσταται, ξέρει κάποιος;
.
Σε τιποτε. Παλιοτερα η μπλε ηταν silver στη *Α, τωρα τπτ.

http://el.aegeanair.com/milesandbonus/perigrafi-programmatos/exargurosi-milion/

echo2011

Member
Αν είσαι μπλε και έχεις ήδη 8000 μίλια, γίνεσαι αυτομάτως silver.
Έχω μπλε κάρτα και 11000 μίλια αλλά τέλη νοέμβρη, που θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα, μου λήγουν 1000. Όμως μέσα νοέμβρη θα πάω Λονδίνο (στο golight πόσα δίνει μετ επιστροφής; Μαδρίτη μου έδωσε 1500). Αν δίνει περισσότερα για Λονδίνο, τώρα που άλλαξαν τον τρόπο υπολογισμού μιλίων στο εξωτερικό, ακόμα και 12000 να θέλει την βγάζω..
Αν κατάλαβα καλά το 12000 ισχύει μόνο για αυτούς που θα γραφτούν τώρα ή που δεν είχαν μπλε κάρτα πριν;

GTS

Member
Με μια πρώτη ματιά, τα πράγματα για απόκτηση/διατήρηση του status gold γίνονται σκούρα, αλλά τα προνόμια είναι πολύ περισσότερα (δωρέαν πάρκινγκ στο Βενιζέλος?).

Το θέμα είναι από πότε μετράει ο χρόνος για το 12μηνο (?).

Last edited:

GTS

Member
Update:

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το call center, η ισχύς του παρών status ξεκινάει από 24/11/2014 και ισχύει για ένα χρόνο, δηλαδή τα χρυσά μέλη θα είναι χρυσά, ακόμα κι αν δεν κάνουν ούτε μισό μίλι με την Α3, μέχρι 24/11/2015. Από κει και πέρα, η διατήρηση του gold status απαιτεί σε ένα χρόνο 12.000 μίλια + 4 πτήσεις με την εταιρεία ή 24.000 μίλια γενικά με *Α. Αλλιώς, υποβιβάζεσαι σε κατώτερη κατηγορία

Νέα προνόμια, που δεν υπήρχαν προηγουμένως:
1. Αγορά μιλίων εξαργύρωσης και αναβάθμισης.
2. Επιπλέον μίλια εξαργύρωσης (10% για silver & 20% για gold) σε πτήσεις.
3. Δωρεάν αναβάθμιση θέσης! (4 φορές το χρόνο για gold).
4. 50% έκπτωση στο εισιτήριο μέλους και συνοδού (2 φορές το χρόνο για gold).
5. Δωρεάν πάρκινγ στο Ελ. Βενιζέλος! (4 φορές το χρόνο για gold).
6. Υπηρεσία Together & Happy Miles (πως λέμε Happy Hour).

Not bad, not bad....

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Και μιας που είστε τσάκαλοι και με γρήγορο ίντερνετ μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ όπου βλέπω πόσα μίλια θέλω για να κάνω εξαργύρωση με τις εταιρείες συνεργάτες καθώς και πού βλέπω το σε ποια ζώνη βρίσκεται η κάθε ΄χώρα; Μεγάλη η χάρη σας.
Πιστεύω αυτό είναι που ψάχνεις:
http://en.aegeanair.com/milesandbonus/program-description/spend-miles/
και δεν φαίνεται να αλλάζει με τα νέα δεδομένα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αθροιζουν κ τα μιλια απο εκεινο της ΟΑ.. Τελικα ηταν κ παραμενει το πιο γενναιοδωρο προγραμμα απο οσα ξερω. Με ενα στρατο απο gold που ταξιδευουν στη χαση κ στη φεξη και γκρινιαζουν κιολας στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης εναντιον της εταιρειας..

jimp

Member
Ταξιδευω κιολας και δεν εχω διαβασει προσεκτικα οποτε μια μικρη βοηθεια.
Ας πουμε για εξαργυρωση για Λονδινο ποσα μιλια θα χρειαστω; Τα 3000 που ειναι η αποσταση πηγαινε-ελα και 14.000 ,παλι με επιστροφη, για τον golight ή 18.000 για τον flex;
Δηλαδη συνολικα για golight 17.000 και για flex 21.000;

Τα λεω καλα ή κανω καπου λαθος;

echo2011

Member
Ταξιδευω κιολας και δεν εχω διαβασει προσεκτικα οποτε μια μικρη βοηθεια.
Ας πουμε για εξαργυρωση για Λονδινο ποσα μιλια θα χρειαστω; Τα 3000 που ειναι η αποσταση πηγαινε-ελα και 14.000 ,παλι με επιστροφη, για τον golight ή 18.000 για τον flex;
Δηλαδη συνολικα για golight 17.000 και για flex 21.000;

Τα λεω καλα ή κανω καπου λαθος;
Eγώ δε το κατάλαβα έτσι.. Νομίζω λέει πως θα χρειαζόμαστε 8 επί τον πραγματικό αριθμό μιλίων. Δηλαδή για Λονδίνο 24.000 μίλια για εισιτήριο με επιστροφή. Αλλά αν η απόσταση είναι μικρή θα συμφέρει σε σχέση με πριν γιατί θα χρειάζεσαι 7000+7000=14000 μίλια (το 7000 είναι το όριο, δε πάει παρακάτω για εξωτερικό όσο κοντά και να είναι). Αλλά αν π.χ. η απόσταση είναι 2000 μίλια θα χρειάζεσαι 16000 μίλια και όχι 22000 που ήθελες με το παλιο προγραμμα. Οπότε συμφέρει για κοντινά ταξίδια αλλά για πιο μακρινά θες περισσότερα μίλια. Ετσι το καταλαβα μπορεί να κάνω και λάθος.

Αυτό που δε λέει είναι αν ο χρόνος θα υπολογίζεται πάντα νοέμβρη με νοέμβρη.. Δηλαδή αν βγάλεις μια κάρτα για να τη κρατήσεις και την επόμενη χρονιά μια φορά θα ελέγχουν μόνο αν συγκέντρωσες 8000 μίλια (ή 12000 για την χρυσή);

Το 50% τιμης εισιτηριου ισχυει και για silver απ' οτι ειδα. Καλο.
Να υποθέσω πως αν το εισιτήριο είναι μετ επιστροφής πληρώνεις το μισό εισιτήριο; Ή αναφέρεται σε μία πτήση; Άρα πληρώνεις 50% μίας πτήσης;

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Αθροιζουν κ τα μιλια απο εκεινο της ΟΑ.. Τελικα ηταν κ παραμενει το πιο γενναιοδωρο προγραμμα απο οσα ξερω. Με ενα στρατο απο gold που ταξιδευουν στη χαση κ στη φεξη και γκρινιαζουν κιολας στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης εναντιον της εταιρειας..
Αν και είσαι της ScaryTeam αστεράτα μίλησες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα