• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ιταλία Μιλάνο - San Siro

Chrysigold

Member
Θα επισκεφτούμε το Μιλάνο την περίοδο των εορτών και θέλουμε να πάμε και σε έναν αγώνα στο San Siro.

Έτυχε να παίζει η Ιντερ τις ημέρες που θα είμαστε εκεί. Έχει πάει κάποιος άλλος ;

Ποια θύρα αξίζει αλλά ειναι και ασφαλής; Σε ποια θύρα ειναι οι φανατικοί;

Σκεφτόμαστε γτν terzo verde που ειναι και η ποιο οικονομική αλλά λογικά είναι των φανατικών.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στρασβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Θα επισκεφτούμε το Μιλάνο την περίοδο των εορτών και θέλουμε να πάμε και σε έναν αγώνα στο San Siro.

Έτυχε να παίζει η Ιντερ τις ημέρες που θα είμαστε εκεί. Έχει πάει κάποιος άλλος ;

Ποια θύρα αξίζει αλλά ειναι και ασφαλής; Σε ποια θύρα ειναι οι φανατικοί;

Σκεφτόμαστε γτν terzo verde που ειναι και η ποιο οικονομική αλλά λογικά είναι των φανατικών.

Ευχαριστώ πολύ!!!
Το Giuseppe Meazza είναι ένα παλιό αλλά πολύ αγαπημένο μου στάδιο. Οι φανατικοί της Ίντερ είναι στην Curva Nord, στο Secondo Annello Verde, δηλαδή ένα επίπεδο κάτω από εκεί που σκέφτεστε. Αν θυμάμαι καλά, η πρόσβαση για το τρίτο επίπεδο είναι ανεξάρτητη, δηλαδή δεν θα αναμιχθείτε με τους φανατικούς στις σκάλες. Βέβαια, αν έχεις στο νου σου τους φανατικούς της Ελλάδας και τα αίσχη που συμβαίνουν ενίοτε, καμία σχέση. Τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα.
Οι καλύτερες θέσεις είναι οι πορτοκάλι κι οι κόκκινες, σαφώς όμως είναι ακριβότερες. Αν ήμουν στη θέση σας, θα επέλεγα τις μπλε που είναι σχετικά οικονομικές ώστε να βλέπω απέναντι τα υπέροχα κορεό που συνήθως έχουν οι tifosi.
Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως και να ρωτήσεις, είναι αν μπορείς να έχεις δικαίωμα εισόδου. Εδώ και πολλά χρόνια, είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου (κάτι αντίστοιχο με τη σύνδεση εισιτηρίου και gov.gr στην Ελλάδα) για να εισέλθει κάποιος στα ιταλικά γήπεδα, δεν ξέρω τι γίνεται για τους ξένους. Αυτό να τσεκάρεις οπωσδήποτε πριν προβείς σε αγορά. Καλά να περάσετε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.684
Μέλη
39.430
Νεότερο μέλος
Pantelis Simotas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom