• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ιταλία Μιλάνο - πληροφορίες

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Χαίρεται, θα ήθελα τα φώτα σας. Θα βρίσκομαι με την σύντροφό μου Γενάρη 2025, για πρώτη φορά στην Ιταλία, έχω αγοράσει αεροπορικά για Μιλάνο, δεν έχω την παραμικρή ιδέα από τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθούμε, εστιατόρια και τα υπόλοιπα διαδικαστικά της διαμονής μας. Θα το εκτιμούσα πολύ μια κατεύθυνση/γνώμη από τους γνώστες του ιταλικού μιλανέζικου εδάφους:)
Προσωπικά το Μιλάνο δεν μου άρεσε. Αξίζει σίγουρα ο καθεδρικός ναός που είναι πολύ εντυπωσιακός αλλά συγκριτικά με τις άλλες πόλεις της Ιταλίας που έχω επισκεφθεί δεν μου άρεσε. Οπότε σίγουρα θα σου πρότεινα να πάτε μια ημερήσια εκδρομή στη λίμνη Κόμο και στα χωριουδάκια εκεί. Πόσες μέρες θα έχετε;

Doulinho

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Φτάνουμε Σάββατο πρωί και φεύγουμε δευτέρα μεσημέρι. Λίγα προλαβαίνουμε να δούμε. Φαντάζομαι Σκάλα, η λίμνη Κόμο, πόση ώρα είναι από Μιλάνο? Με τα μέσα είναι εύκολη η μετακίνηση?

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Φτάνουμε Σάββατο πρωί και φεύγουμε δευτέρα μεσημέρι. Λίγα προλαβαίνουμε να δούμε. Φαντάζομαι Σκάλα, η λίμνη Κόμο, πόση ώρα είναι από Μιλάνο? Με τα μέσα είναι εύκολη η μετακίνηση?
Πολύ εύκολη. Το Κόμο είναι 45' περίπου από το Μιλάνο.

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Δεν ξέρω γιατί είχαμε μεταφορικό αλλά σίγουρα την Κυριακή θα την αφιέρωνα στη Λίμνη Κόμο.

Doulinho

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καλησπέρα, τι να βάλω στο πρόγραμμα ώστε να δω στην λίμνη κομο? Γιατί στην Ελλάδα εκτός από το πιεις έναν καφέ, δεν έχει κάτι άλλο.

Doulinho

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, τι μέσα μετακίνησης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε? Και πως τα λένε? Ώστε να ξεκινήσω από τώρα την αναζήτηση και προγραμματισμό

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Θα ήθελα να ρωτήσω.
Η είσοδος επιτρέπεται στο καθεδρικό ναό Duomo;
Χρειάζεται εισητηρίο; Υπάρχει κάποια μέρα που έχει λειτουργία όπου μπορεί να είναι δωρεάν η είσοδος;
Επειδή είμαστε συμπολίτες και πιθανώς γειτόνε
Θα ήθελα να ρωτήσω.
Η είσοδος επιτρέπεται στο καθεδρικό ναό Duomo;
Χρειάζεται εισητηρίο; Υπάρχει κάποια μέρα που έχει λειτουργία όπου μπορεί να είναι δωρεάν η είσοδος;
Επειδή είμαστε από την ίδια πόλη σ ενημερώνω δύο σημεία στο Μιλάνο που έχουν σχέση με την ιστορία του Κάστρου. 1. Μόλις μπεις στη Ντουόμο στρίψε δεξιά μέχρι τη μαρμάρινη επιγραφή με τους επισκόπους πέρασαν λειτούργησαν στο ναό. Δες το νούμερο 102 Πιέτρο Φιλάργο. Το τί είναι αν δε το θυμάσαι άνοιξε το ψαχτίρι. 2. Έξω από το κάστρο Σφόρτσα είναι η οδός Paleokapa που έχουμε και στο Ηράκλειο, από το όνομα του Καστρινού φιλόσοφου καθηγητή που πήγε στην Ιταλία και ίδρυσε πανεπιστήμια και σχολές σε όλη τη βόρειο Ιταλία.

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.775
Μέλη
39.508
Νεότερο μέλος
Nepheli

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα