EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
χαχα! και γω το χαρηκα να σου πω.... περιμενα να εχω εκπτωση αλλα βγαλαμε μια πιτσα κια μια μπιρα με το 20αρικο με τη δωρεαν εισοδο... Και μαλιστα δεν ειχα την καρτα μαζι μου και της εδειχνα τη βεβαιωση μισθοδοσιας μου.... και μας πηρε κανενα 2λεπτο μεχρι να την πεισουμε.... Στο ντουομο απο την αλλη, αμειλικτοι ! ουτε teaches , ουτε φοιτιτικο (γιατι εχω και απσο απο το μεταπτυχιακο... ) εκει μονο με καρτα ερασμους κανινικη.... και 2.5 ευρω να καλυψω τους "ξετριπωτους" ωμους μου...
για πρωινο εχω να προτεινω το prince PRINCI, Milan - Piazza Venticinque Aprile 5, Porta Garibaldi - Restaurant Reviews & Phone Number - Tripadvisor αν και λιγο ακριβος για φουρνος !!! και επειδη πετυχα κλειστο τον luini , φαγαμε στον διπλανο του παντζεροτι (αριστερα- κολλητα στη γωνια) και ηταν τελεια!!! απλα αργησαν πολυ να τα ζεστανουν γιατι ειχαν ουρα... Τελος , προτεινω να ανεβειτε οπωσδηποτε στο duomo! αξιζει!!!
για πρωινο εχω να προτεινω το prince PRINCI, Milan - Piazza Venticinque Aprile 5, Porta Garibaldi - Restaurant Reviews & Phone Number - Tripadvisor αν και λιγο ακριβος για φουρνος !!! και επειδη πετυχα κλειστο τον luini , φαγαμε στον διπλανο του παντζεροτι (αριστερα- κολλητα στη γωνια) και ηταν τελεια!!! απλα αργησαν πολυ να τα ζεστανουν γιατι ειχαν ουρα... Τελος , προτεινω να ανεβειτε οπωσδηποτε στο duomo! αξιζει!!!
Last edited by a moderator: