Καλημέρα !Ξενοδοχειο σε ποια περιοχή κλείσατε ;Είμαι έτοιμη να κλείσω ένα στην περιοχή τσεντραλε κοντά στον κεντρικό σταθμό !Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!! Εχουμε κλεισει χωρις ακυρωση 2 βραδια μιλανο ,αλλιως ωραιο θα ηταν να το σπαγαμε!!! Αν και η ολη κατασταση ξεκινησε απο "καφεδακι στο μιλανο" και βρηκε σχεδον 3ημερο... Αρα οντως δεν λεει η κομο... Απλα εβλεπα ενα βιντεακι στο youtube και επειδη το εκανε ο ανθρωπος εκει , ειπα να ρωτησω... Παλια σε 4 μερες Ρωμη με ειχατε στειλει 1 μονοημερη φλωρεντια και ηταν υπεροχη ιδεα!! Τελεια θα ειναι και στο Μιλανο... - ειδικα οταν εχεις πληρωσει μονο 8ε να πας καιαλλα 8 να γυρισεις! Παρεπιπτοντως φτανουμε 16.20 ... οποτε θεωρω θα δουμε αρκετα και εκεινη τη μερα, μιας και θα ειμαστε ξεκουραστοι!!!! Να στε καλα!!!
Εκεί κλείσαμε! Πολύ ωραίο κ φτηνό. B&b milano Central stationΚαλημέρα !Ξενοδοχειο σε ποια περιοχή κλείσατε ;Είμαι έτοιμη να κλείσω ένα στην περιοχή τσεντραλε κοντά στον κεντρικό σταθμό !
Και εμείς δυο μέρες θα μείνουμε το ίδιο κατάλαβα και εσείς ;Στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο φτάνετε ;Εκεί κλείσαμε! Πολύ ωραίο κ φτηνό. B&b milano Central station
Ειρήνη καλησπέρα εγώ πετάω την Τρίτη ,σχετικά με το dPlf έχω μπερδευτεί ,τι ζητάν τελικά;Πρέπει να έχεις ένα για όταν εισέρχεσαι στην χώρα και ένα άλλο για όταν επιστρέφεις Ελλάδα ;Πολύ ωραία περιοχή που δεν πολύαναφερεται, είναι το citylife!!! Έχει ωραίους ουρανοξύστες, ένα εμπορικό και ωραίο παρκο View attachment 366053 View attachment 366063 View attachment 366064
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ τώρα...στο μουσειο τεχνολογειας οι εκπαιδευτικοι μπαινουν δωρεαν! κανονικα εχει 10ε και θεωρω οτι αξιζει!