canf
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ισπανίας
thanks funtukaki
Καλησπέρα..1) Μέχρι τι ώρα λειτουργεί το μετρό;
2) Υπάρχει κάποιο σημείο στο οποίο να μπορώ να ασφαλίσω μία αποσκευή και να την πάρω το βράδυ; (σε κάποιο σιδηροδρομικό σταθμμο π.χ)
3) Υπάρχει συγκοινωνία από/προς το Mediolanum Forum από το κέντρο;
4) Ξέρετε κάποιο αξιοπρεπές (για 2 βράδια) και φθηνό hostel; (φαντάζομαι όχι αλλά είπα να ρωτήσω )
Καλησπέρα παιδιά! Θα βρεθώ κι εγώ στο Μιλάνο για ένα ΠΣΚ στις αρχές Δεκεμβρίου με αφορμή τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers και έχω μερικές ερωτήσεις:
1) Μέχρι τι ώρα λειτουργεί το μετρό;
2) Υπάρχει κάποιο σημείο στο οποίο να μπορώ να ασφαλίσω μία αποσκευή και να την πάρω το βράδυ; (σε κάποιο σιδηροδρομικό σταθμμο π.χ)
3) Υπάρχει συγκοινωνία από/προς το Mediolanum Forum από το κέντρο;
4) Ξέρετε κάποιο αξιοπρεπές (για 2 βράδια) και φθηνό hostel; (φαντάζομαι όχι αλλά είπα να ρωτήσω )
Πολύ αναλυτικές οι προτάσεις για τα αξιοθέατα! Να 'στε καλά!
Πάνω που το είχα ξεπεράσει με το μήνυμα σου μου το ξαναθύμισες! Τελικά κάτι στράβωσε και δεν έχω εισιτήριο για τη συναυλία.. Και δυστυχώς τώρα πλέον υπάρχουν μόνο σε μαυραγορίτικα site σε τρελές τιμές! Μιλάνο θα πάω όμως γιατί έχω κλείσει τα αεροπορικά! Καλά να περάσουμε λοιπόν αλλά μάλλον εσύ θα περάσεις λίγο καλύτερα από μένα!Και εγω!!!! Red Hot Chili Peppers!!!!
Εκανες καιριες ερωτησεις!!!
Αντε, καλα να περασουμε λοιπον!!!
Πάνω που το είχα ξεπεράσει με το μήνυμα σου μου το ξαναθύμισες! Τελικά κάτι στράβωσε και δεν έχω εισιτήριο για τη συναυλία.. Και δυστυχώς τώρα πλέον υπάρχουν μόνο σε μαυραγορίτικα site σε τρελές τιμές! Μιλάνο θα πάω όμως γιατί έχω κλείσει τα αεροπορικά! Καλά να περάσουμε λοιπόν αλλά μάλλον εσύ θα περάσεις λίγο καλύτερα από μένα!
Btw, αν ακούσεις κάτι για κανένα εισιτήριο ενημέρωσε με αν μπορείς! (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)