Πραγματι ειναι φανταστικα στην λιμνη και μεσα στα στενακια
Συμφωνώ απόλυτα Χρύσα!!!
Πραγματι ειναι φανταστικα στην λιμνη και μεσα στα στενακια
Προφανώς η Χρύσα εννοεί τα στενά δρομάκια γύρω απο την λίμνη.Εγώ αυτό κατάλαβα τουλάχιστον....Συγνωμη για ποια στενακια μιλατε???Του Como??Δεν εχω καταλαβει....Θα παει για μια μερα και θα τριγυρναει στα στενακια του Como???Υπαρχουν απιστευτα μερη να δει...και παλι συγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει...
Εγώ απλά καλέ μου φίλε έγραψα για το Κόμο ότι αξίζει να πάει.Τον χρόνο του και αν προλαβαίνει η όχι θα τον καθορίσει αυτός μόνος του,εμείς απλά του λέμε τι αξίζει να δεί εκεί που θα πάει.Το λεω απλα γιατι εχει 1 ημερα...Μπορει να Bellagio...να ανεβει με το τελεφερικ στο Brunette....Απο το Bellagio να παρει το καραβακι και να παει Varenna το μερος οπως εγραψε και ο Traveller απολυτα σωστα ειναι...επικο!!!Πολλα μερη....ας του δωσουμε σωστες πληροφοριες....πιστευω οτι ολοι αυτο θελουμε....!!!!
Που είναι τα στενά δρομάκια γύρω από την λίμνη? οεο?Προφανώς η Χρύσα εννοεί τα στενά δρομάκια γύρω απο την λίμνη.Εγώ αυτό κατάλαβα τουλάχιστον....
Που είναι τα στενά δρομάκια γύρω από την λίμνη? οεο?
Παντως αυτη η θλιμενη φατσουλα ειναι ολα τα λεφτα....Αγαπητε cop4u συμφωνω
απολυτα μαζι σου...εμεις προτεινουμε και αυτος-η αποφασιζει αναλογα με τον χρονο
που μπορει να διαθεσει...