• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

jose

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
θα παω από θεσσαλονίκη στο μιλάνο με ryanair, δηλαδή θα φτάσω στο αεροδρόμιο του μπέργκαμο.

είναι εύκολο να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες με ποίους τρόπους μπορώ από το αεροδρόμιο να παω μιλάνο ? και τι κόστος έχει?

επίσης λέω επειδή η επιστροφή είναι από μπέργκαμο νωρίς το πρωί 7.30 θα κάνουμε μια διανυκτέρευση λέμε ώστε να μην τρέχουμε... να μείνουμε κοντά στο αεροδρόμιο η μέσα στην πολη ? αξίζει να δούμε την πολη ?

σας ευχαριστω πολύ :)

Dafni

Member
θα παω από θεσσαλονίκη στο μιλάνο με ryanair, δηλαδή θα φτάσω στο αεροδρόμιο του μπέργκαμο.

είναι εύκολο να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες με ποίους τρόπους μπορώ από το αεροδρόμιο να παω μιλάνο ? και τι κόστος έχει?

επίσης λέω επειδή η επιστροφή είναι από μπέργκαμο νωρίς το πρωί 7.30 θα κάνουμε μια διανυκτέρευση λέμε ώστε να μην τρέχουμε... να μείνουμε κοντά στο αεροδρόμιο η μέσα στην πολη ? αξίζει να δούμε την πολη ?

σε οτι αφορα το πρωτο μερος της ερωτησης σου ,υπαρχουν λεωφορεια απο το αεροδρομιο για μιλανο....πιο συγκεκριμενες πληροφοριες θα σου δωσουν αλλα μελη...
ομως το τελευταιο βραδυ να μη μεινεις στο αεροδρομιο ,δεν υπαρχει κανενας λογος....ειναι πολύ κοντα στην πολη(ενα εικοσαλεπτο περιπο)και εχει τακτικα δρομολογια λεοφωρειων που περνουν απο τον κεντρικο δρομο της πολης για το αεροδρομιο...το εχω κανει φευγοντας γυρω στις 5.30 απο το μπεργκαμο και προλαβα ανετα την πτηση της ryan εχοντας αφθονο χρονο στο αεροδρομιο...ειναι κριμα να μη δεις μια τοσο ομορφη πολη,εστω και για λιγο...

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Bergamo - Wikipedia, the free encyclopedia
bergamo italy - Αναζήτηση Google

Εσυ τι λες;;; Ειναι κουκλα!! Και βεβαια αξιζει να την δειτε!! :D:D

jose

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
σε οτι αφορα το πρωτο μερος της ερωτησης σου ,υπαρχουν λεωφορεια απο το αεροδρομιο για μιλανο....πιο συγκεκριμενες πληροφοριες θα σου δωσουν αλλα μελη...
ομως το τελευταιο βραδυ να μη μεινεις στο αεροδρομιο ,δεν υπαρχει κανενας λογος....ειναι πολύ κοντα στην πολη(ενα εικοσαλεπτο περιπο)και εχει τακτικα δρομολογια λεοφωρειων που περνουν απο τον κεντρικο δρομο της πολης για το αεροδρομιο...το εχω κανει φευγοντας γυρω στις 5.30 απο το μπεργκαμο και προλαβα ανετα την πτηση της ryan εχοντας αφθονο χρονο στο αεροδρομιο...ειναι κριμα να μη δεις μια τοσο ομορφη πολη,εστω και για λιγο...
ναι και εγώ αυτό σκεφτόμουν μιας k έχω ακούσει πολύ καλά για το μπέργκαμο! απλά σκεφτόμουν εάν προλαβαίνω το πρωί να είμαι 6+ στο αεροδρόμιο !
θα πρέπει να βρω ξενοδοχείο κοντά σε δρόμο που περνάει το λεωφορείο... πως μπορώ να ξέρω από πιους δρόμους περνάει το λεωφορείο για το airport ?
thanks

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Αν μείνεις στο κέντρο δεν θα έχεις απολύτως κανένα θέμα. Επίσης μπορείς να μείνεις στην παλιά πόλη, όπου κι από εκεί έχει λεωφορείο για αεροδρόμιο. Δες εδώ :

Airport Bus - Tourism in Bergamo - Transport Services - ATB Bergamo

Το Bergamo αξίζει και με το παραπάνω μια ημέρα από το ταξίδι σας. :)

jose

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
στο Stadio Giuseppe Meazza μπορουμε να μπουμε ? εχει μπει ποτε κανεις. οποιος ξερει λεπτομερειες ας μου πει
ευχαριστω

Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α-ΚΑΝΑΔΑΣ
εγώ jose μπήκα στο san siro και μ αρεσε....κάνουν κάποια group ανά 10-15 άτομα ανάλογα την εθνικότητα και με έναν ξεναγό σε σε κάνουν ένα tour.
Αρχικά στις κερκίδες λένε διάφορα για το γήπεδο,μετά μπαίνεις στα αποδυτήρια της Ιντερ κα της Μίλαν,στην "νεκρή" ζώνη,στην αίθουσα όπου γίνετε η συνέντευξη τύπου και βγαίνοντας υπάρχουν τα μουσεία των ομάδων με φωτογραφίες,φανέλες των παικτών,τα κύπελλα κτλ.Μπορείς να αγοράσεις και κάποια σουβενιρ από εκεί.... κασκολ,φανέλες,μπρελόκ κτλ.
Μην περιμένεις ξενάγηση στα Ελληνικά....εγώ όταν πήγα είχε ένα group με ισπανόφωνους και ένα στα αγγλικά....τον ξεναγό τον ρωτάς ότι θέλεις και σ απαντάει σε όλα....είναι σε στυλ παρεϊστικο η ξενάγηση.
Να ξέρεις ότι γύρω στις 5 κλείνει.Αν έχεις αυτοκίνητο είναι εύκολο γιατί η είσοδος είναι δίπλα στον περιφερειακό δρόμο.Αλλιώς μπορείς να πας και με τραμ που η αφετηρία του και το τέρμα είναι ακριβώς έξω από το γήπεδο

jose

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, η περιπτωση να μπω στο γηπεδο ετσι για να το δω δεν υπαρχει φανταζομαι ε? :bleh::bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α-ΚΑΝΑΔΑΣ
η περίπτωση να το δεις είναι ή να κάνεις αυτό το toyr ή να πετύχεις αγώνα όπου εκεί φαντάζομαι το εισητήριο θα είναι ακριβότερο....Αλλιώς .....ΔΕΝ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom