σε οτι αφορα το πρωτο μερος της ερωτησης σου ,υπαρχουν λεωφορεια απο το αεροδρομιο για μιλανο....πιο συγκεκριμενες πληροφοριες θα σου δωσουν αλλα μελη...θα παω από θεσσαλονίκη στο μιλάνο με ryanair, δηλαδή θα φτάσω στο αεροδρόμιο του μπέργκαμο.
είναι εύκολο να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες με ποίους τρόπους μπορώ από το αεροδρόμιο να παω μιλάνο ? και τι κόστος έχει?
επίσης λέω επειδή η επιστροφή είναι από μπέργκαμο νωρίς το πρωί 7.30 θα κάνουμε μια διανυκτέρευση λέμε ώστε να μην τρέχουμε... να μείνουμε κοντά στο αεροδρόμιο η μέσα στην πολη ? αξίζει να δούμε την πολη ?
σας ευχαριστω πολύ
Bergamo - Wikipedia, the free encyclopediaθα παω από θεσσαλονίκη στο μιλάνο με ryanair, δηλαδή θα φτάσω στο αεροδρόμιο του μπέργκαμο.
είναι εύκολο να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες με ποίους τρόπους μπορώ από το αεροδρόμιο να παω μιλάνο ? και τι κόστος έχει?
επίσης λέω επειδή η επιστροφή είναι από μπέργκαμο νωρίς το πρωί 7.30 θα κάνουμε μια διανυκτέρευση λέμε ώστε να μην τρέχουμε... να μείνουμε κοντά στο αεροδρόμιο η μέσα στην πολη ? αξίζει να δούμε την πολη ?
σας ευχαριστω πολύ
ναι και εγώ αυτό σκεφτόμουν μιας k έχω ακούσει πολύ καλά για το μπέργκαμο! απλά σκεφτόμουν εάν προλαβαίνω το πρωί να είμαι 6+ στο αεροδρόμιο !σε οτι αφορα το πρωτο μερος της ερωτησης σου ,υπαρχουν λεωφορεια απο το αεροδρομιο για μιλανο....πιο συγκεκριμενες πληροφοριες θα σου δωσουν αλλα μελη...
ομως το τελευταιο βραδυ να μη μεινεις στο αεροδρομιο ,δεν υπαρχει κανενας λογος....ειναι πολύ κοντα στην πολη(ενα εικοσαλεπτο περιπο)και εχει τακτικα δρομολογια λεοφωρειων που περνουν απο τον κεντρικο δρομο της πολης για το αεροδρομιο...το εχω κανει φευγοντας γυρω στις 5.30 απο το μπεργκαμο και προλαβα ανετα την πτηση της ryan εχοντας αφθονο χρονο στο αεροδρομιο...ειναι κριμα να μη δεις μια τοσο ομορφη πολη,εστω και για λιγο...