• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

marouli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
Τσέκαρε το Nuevo Marghera μέσα απο το booking.com, που είναι ακριβώς δίπλα στο σταθμό μετρό Wagner στην κόκκινη γραμμή. Εκεί έχω κλείσει και εγώ και είναι πολύ οικονομικό. 3 διανυκτερεύσεις 205 ευρώ με πρωινό.

marouli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
Guys, γνωρίζει κανείς πόσο είναι ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία στο Μιλάνο τη βραδιά κατά άτομο? Γιατί ακούω ότι ο καθένας χρεώνει ότι θέλει. Ισχύει?

qoq4

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ενδιβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έχουμε ευτυχώς δωρεάν ακύρωση. Αλλα όπως σας είπα δεν υπάρχει τίποτα στο Μιλάνο και ήταν το μοναδικό ξενοδοχείο που μας πήγε κάτω απο 100 ευρώ η βραδιά ακόμα και στο αεροδρόμιο όλα πανάκριβα ή κλεισμένα. :(

marouli το ξενοδοχείο που μου προτεινές δεν αποτελει εξαίρεση δυστηχώς...
απογοήτευση...:roll:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Συμφωνώ κι εγώ για Bergamo. Είναι ωραία πόλη, μεσαιωνική, περνάς όμορφο ΣΚ και τη μια μέρα την περνάς Μιλάνο αν θέλεις. Malpensa προσγειώνεστε; Ή πετάτε με low cost και προσγειώνεστε απευθείας Bergamo?

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Guys, γνωρίζει κανείς πόσο είναι ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία στο Μιλάνο τη βραδιά κατά άτομο? Γιατί ακούω ότι ο καθένας χρεώνει ότι θέλει. Ισχύει?
Νομίζω ότι είναι 2€ το άτομο.

NoFX182

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Backpacking over Europe
εξαρτάται απο το που μένεις. Hostels-Camping 1 ευρο, Μικρα ξενοδοχεια-b&b 2 ευρο, ξενοδοχεια αστερων 3 ευρω

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
NoFX182 said:
εξαρτάται απο το που μένεις. Hostels-Camping 1 ευρο, Μικρα ξενοδοχεια-b&b 2 ευρο, ξενοδοχεια αστερων 3 ευρω
για την ακριβεια ειναι 1Ε/αστερι στα χοτελ, ως 5Ε δηλ/ατομο/νυχτα. τα δε b&b ειναι λιγο λιγοτερο.δηλ. τα 2 * 1Ε, 3* 2Ε κλπ.
υποψη υπαρχουν παμπολλες εξαιρεσεις. πχ <18 ετων, συγκεκριμενα χοστελς (μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα), ασθενεις που ειχαν νοσηλευτει στην περιοχη+συνοδοι, ΑΜΕΑ κλπ...
http://www.comune.milano.it/portale...ISHED&categ=IT_CAT_Bisogni_12_06&type=content

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Μια φιλη μου θα κανει το πρωτο της ταξιδι στο εξωτερικο 8-10 Απριλιου στο Μιλανο και μου ζητησε την βοηθεια μου για ξενοδοχειο η ακομα και διαμερισμα σε μια φυσιολογικη τιμη (150 οι δυο νυχτες) εχετε κατι στα υποψιν οι απαιτησεις ειναι ενα δικλινο με ιδιωτικο μπανιο και βολικη συγκοινωνια για το κεντρο! Εχετε κατι υποψιν;;)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σε ένα μόνο έχω μείνει, το παρακάτω και το έχω ξαναγράψει στο φόρουμ ότι αν το βρείτε προσφορά όπως εγώ (80 το βράδυ) ας το κλείσετε! Σε 5 λεπτά με τα πόδια στο Duomo, από έξω περνάνε λεωφορεία και τραμ, ο σιδηροδρομικός σταθμός Cadorna σχεδόν απέναντι. Άψογη συμπεριφορά, καθαρά δωμάτια, κιτς διακόσμηση αλλά όχι ενοχλητική, καλό πρωινό.

Booking.com: Mokinba Hotels King, Milan, Italy - 812 Guest reviews. Book your hotel now!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom