Transfer Milan to Malpensa - MALPENSA EXPRESSΣυγνωμη αλλα δεν το βρισκω.Μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα ποιες επιλογες εχω να παω στις 9 Ιουλιου κατα της 6 παρα το απογευμα απο Malpanesa 2 στο κεντρο του Μιλανου και το αντιστροφο κατα της 1-2 το βραδυ;
γιατί δεν ανέφερες το τραίνο? μήπως το έχεις πάρει να μας πεις εμπειρίες? λέω να πάρω αυτό σύντομα..Λεωφορείο,
Το τρένο δε σταματάει στο Terminal 2.... Για να το πάρεις, πρέπει πρώτα να πας στο Terminal 1 (και δεν είναι καθόλου κοντά...).Transfer Milan to Malpensa - MALPENSA EXPRESS
γιατί δεν ανέφερες το τραίνο? μήπως το έχεις πάρει να μας πεις εμπειρίες? λέω να πάρω αυτό σύντομα..
1.ε καλά αυτό το έχω κάνει, σιγά την απόσταση..1. Το τρένο δε σταματάει στο Terminal 2.... Για να το πάρεις, πρέπει πρώτα να πας στο Terminal 1 (και δεν είναι καθόλου κοντά...).
2.Η διαδρομή του τρένου για το Centrale είναι τόσο αργή και βασανιστική, που το λεωφορείο είναι καλύτερη επιλογή...
3.Το άλλο τρένο για Cadorna
Είσαι σίγουρος? 4.0Km (49 minutes) μου το βγάζει το google maps... (για περπάτημα. Με αυτοκίνητο είναι παραπάνω απόσταση...)1.ε καλά αυτό το έχω κάνει, σιγά την απόσταση..
ε ναι, καναμε δεν καναμε 5'. με το μινι μπας που φευγει συνεχως.Είσαι σίγουρος? 4.0Km (49 minutes) μου το βγάζει το google maps... (για περπάτημα. Με αυτοκίνητο είναι παραπάνω απόσταση...)
Δεν εχω παρει ποτε τραινο απο Τ2 για τους λογους που αναφερει ο taver..γιατί δεν ανέφερες το τραίνο? μήπως το έχεις πάρει να μας πεις εμπειρίες?
that sounds interesting!! Ποτε με το καλο?λέω να πάρω αυτό σύντομα..
Θα το δοκιμασω..τα εχουμε ξαναπει..οταν θα καει το Hollywood απο το παρτυ γενεθλιων γνωστιυ μελους...piccolo_mondo said:Δεν εχω παρει ποτε τραινο απο Τ2 για τους λογους που αναφερει ο taver..
that sounds interesting!! Ποτε με το καλο?