Milano Centrale - Left Luggage - Station services - Grandi StazioniΚαι επισης ξερει κανεις αμα εχει lockers για τις βαλιτσες στο μιλανο πουθενα..??
Καλησπερα...Αυτα με τα 15? πηγαινελα στο αεροδρομιο πρεπει οπωσδηποτε να τα κλεισουμε μεσω ιντερνετ??? ή θα μπορουμε να τα αγορασουμε και απο το αεροδρόμιο...?? Γνωριζει καποιος..??Bus Bergamo airport <-> Milan centre - Terravision
εχει ενα δρομολογιο στις 4 το πρωι
AUTOSTRADALE: storia e servizi della societ
παρομοιως κι εδω
Orio Shuttle - Ticket online
κι με αυτους εχεις στισ 3 το πρωι αναχωριση
Για σας. Εχω κλεισει να παω στο Μιλανο και φθανω στο αεροδρομιο του Bergamo. Μπορεί να μου δώσει κάποιος πρόσθετες πληροφορίες για το που παω μετα, αν με συμφερει ταξι , λεωφορια τρένο , τι ώρες υπάρχουν και επίσης που μπορώ να μαθω τι ωρα φέυγει το τελευταίο από το κέντρο για να πάω στο αεροδρόμιο.. Παω κυριακή και έρχομαι πίσω δευτέρα . Για ενα καφε ... Οσο πιο αμεσα εχω τις πληροφορίες τόσο πιο ευγνώμων θα σας ειμαι!!!
Το Μιλάνο είναι μια πόλη, το Bergamo είναι μια άλλη πόλη....Γεια σας, έκλεισα ένα ΠΣΚ στο Μιλάνο, 20 με 23 Απριλίου... Αλλά δεν είδα ότι μάλλον έχει κάποια έκθεση γιατί τα ξενοδοχεία είναι πανάκριβα! Έκλεισα ένα στο μπέργκαΜΟ, ξέρω δε βολεύει πολύ.... Έχετε κάπου άλλου να προτείνεται; Είναι εξήντα χιλιόμετρα... Δεν παίζει μπάτζετ
Sent from my ST18i using Tapatalk