mariagl
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία
Κάνεις λάθος και μην λες ότι λέω οτι θελω. Για το 2010 παγκοσμια πρωτευουσα ήταν η Νεα Υορκη και για το 2011 το Λονδινο. Το Παρισι δεν θυμαμαι καν ποτε ηταν πρωτευουσα μοδας.
Κάνεις λάθος και μην λες ότι λέω οτι θελω. Για το 2010 παγκοσμια πρωτευουσα ήταν η Νεα Υορκη και για το 2011 το Λονδινο. Το Παρισι δεν θυμαμαι καν ποτε ηταν πρωτευουσα μοδας.
Δες το Business palace star hotel 60 μέτρα από στάση μετρό.Ξεκαθαρίζω ότι έχω διαβάσει τα σχετικά ποστ για Μιλάνο γιατί χωρίς να πέσει μελέτη εδώ μέσα δεν πάω πουθενά!!!
Λοιπόν, θα πάω στο Μιλάνο 9-14/12/2011 για να παρακολουθήσω μια συναυλία στο Mediolanum Forum και ψάχνω ένα ξενοδοχείο να είναι κοντά στο[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Mediolanum Forum αλλα να ειναι και κοντα σε σταθμο μετρο και δινω μεχρι 80? για δίκλινο. (Έγινα οσο πιο συγκεγκριμενη μπορουσα και αν κατι παρέλειψα λυπάμαι.)
Αν υπαρχει καποιος "έμπειρος Μιλανεζος" (εμένα θα είναι η πρώτη μου...) να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ αλλά όπως και έχει ευχαριστώ πολύ!!!!
ΥΓ. Οποιαδήποτε άλλη "ψαγμενη" πρόταση για Μιλάνο και τις μερες που θα είμαι εκεί καλοδεχούμενη!!!!
Σε λιγο θα μας πεις πως δεν τον ξερει ουτε η μανα του... Πολυ πετυχημενο το παραδειγμα σου! Και τι μας δειχνει, πως η Ρωμη ειναι πρωτευουσα μοδας;Να φανταστειτε ειχα παει σε boutique κορυφαιου ανερχομενου σχεδιαστη στη Ρωμη(στο μοναδικο showroom που εχει στον Κοσμο αυτη τη στιγμη-πας μονο με ραντεβου) και στα διπλανα ακριβως κτηρια που ρωτουσα ψαχνοντας δεν το ηξεραν!
Οχι. Το εκπτωτικο χωριο στα Σπατα.το factory outlet λέμε?