tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Για το pou μιλουσα οχι για τα αλλα...Ναι βρε έξυπνε, ρίξε μια ματιά εκεί που λέει επόμενο ταξίδι του Thespyros!
Για το pou μιλουσα οχι για τα αλλα...Ναι βρε έξυπνε, ρίξε μια ματιά εκεί που λέει επόμενο ταξίδι του Thespyros!
Μια και εισαι εκει τωρα δε μας λες ειναι οντως τοσο ακριβα οσο λεγεται για το MilanoΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ειμαι στο μιλανο απο χτες εβγαλα εισητηριο μετρο ημερ 24 ωρες οταν τελιωσε λογικα δεν το δεχεται το μηχανημα ξερει κανεις
Εγω παντως απο το λιγο που περασα απο ιταλια θυμαμαι οτι εβλεπα πινακιδες που εδειχναν να σηκωνουν αυτοκινητα και ετσι το εβαλα σε παρκινκγ αλλα για μιλανο δε ξερω αν ισχυει σε ολη τη χωρα τοτα θα εχεις προβλημαθα επισκευτώ και εγώ το Μιλάνο το καλοκαίρι και δυσκολεύομαι να βρώ ξενοδοχείο , είναι λίγο ακριβούτσικα. επίσης επειδή θα είμαι με αυτοκίνητο δεν ξέρω τι παίζει απο θέμα parking, πρέπει να βρω ξενοδοχείο που να διαθέτει και parking ? ή μπορώ να βρώ μόνη μου κάποιο μέρος?
Θα σου πρότεινα, ειδικά αν πρόκειται για δικό σου αυτοκίνητο να βρεις ένα ξενοδοχείο με parking ή τουλάχιστον με κάποιο κοντικό ιδιωτικό κλειστό parking. Βρες ένα ξενοδοχείο που σε ικανοποιεί και ζήτα πληροφορίες από αυτούς για το θέμα parking. Αν το ξενοδοχείο είναι κεντρικό, δεν μπορείς να το αφήσεις στο δρόμο περισσότερο από μερικές ώρες.θα επισκευτώ και εγώ το Μιλάνο το καλοκαίρι και δυσκολεύομαι να βρώ ξενοδοχείο , είναι λίγο ακριβούτσικα. επίσης επειδή θα είμαι με αυτοκίνητο δεν ξέρω τι παίζει απο θέμα parking, πρέπει να βρω ξενοδοχείο που να διαθέτει και parking ? ή μπορώ να βρώ μόνη μου κάποιο μέρος?
Τρομερή διαφορά! Για αρχές Μαρτίου, το δίνει σχεδόν 500Ε/βραδιά!Εμείς τον Ιούνιο που πήγαμε Μιλάνο μείναμε στο brunelleschi
Hotel Brunelleschi Milan – Exclusive Milan Hotel
είναι πολύ κοντά στο duomo με τα πόδια, αξιοπρεπέστατο, με καλή εξυπηρέτηση. Τα δωμάτια τα είχαμε βρει προσφορά 100 ευρώ τη βραδιά. Πάρκινγκ δεν έχει αλλά μας είχαν πει πως αν θέλαμε θα είχαμε έκπτωση σε γειτονικό πάρκινγκ.