• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

PPhanny

Member
Επειδή μπορεί σε κάποιον να χρειαστεί τώρα που γύρισα απαντώ μόνη μου : Στη χρειρότερη περίπτωση , δηλαδή με αναμονή ένα τέταρτο, με συνυπολογισμένο το χρόνο από την απογείωση μέχρι την gate του άλλου terminal χρειάζονται 40 λεπτά.Είναι πολύ εύκολο να το βρεί κανείς γιατί εκτός από ταμπελλες υπάρχουν παντου υπάλληλοι του αεροδρομίου που όταν σε βλέπουν να διστάζεις σε ρωτάνε που θέλεις να πας.
Επίσης, δεν ξέρω αν θα το δεί εδώ, αλλά θέλω να ευχαριστήσω το Samion γιατί παρά τις επιφυλάξεις μου για την Αλιτάλια, τόλμησα χάρη στην επιμονή του με την Αλιτάλια, να ταξιδέψω και παρά το ότι έδωσα (κατά λάθος ) τη βαλίτσα μου ξεκλείδωτη, την παρέλαβα όπως ακριβώς την παρέδωσα. (Εδώ να πω ότι στην Aegean που χρησιμοποιώ συχνά σπάνια μου συμβαίνει να παρω τη βαλίτσα χωρίς φθορές) . Μπορεί να είναι και τυχαίο πάντως ήταν μιά πολυ καλή επιλογή όπως αποδείχθηκε.

Traveller

Member
Επίσης, δεν ξέρω αν θα το δεί εδώ, αλλά θέλω να ευχαριστήσω το Samion γιατί παρά τις επιφυλάξεις μου για την Αλιτάλια, τόλμησα χάρη στην επιμονή του με την Αλιτάλια, να ταξιδέψω και παρά το ότι έδωσα (κατά λάθος ) τη βαλίτσα μου ξεκλείδωτη, την παρέλαβα όπως ακριβώς την παρέδωσα. (Εδώ να πω ότι στην Aegean που χρησιμοποιώ συχνά σπάνια μου συμβαίνει να παρω τη βαλίτσα χωρίς φθορές) . Μπορεί να είναι και τυχαίο πάντως ήταν μιά πολυ καλή επιλογή όπως αποδείχθηκε.
Ερωτήσεις...

1. Μετά από πόσες μέρες την παρέλαβες?
2. Στην παρέδωσαν κλειδωμένη?
3. Στην Α3 δηλαδή την ξεκλειδώνουν και την ξεπατώνουν πριν στην παραδώσουν?
4. Πως είπαμε ότι σε λένε? Γκαστόνε??

H επόμενη κίνηση που θα κάνεις τώρα είναι να μας πεις τα νούμερα του λόττο... λέγε εσυ κι εγώ θα σου βγάλω μίζα...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
η λασπολογία δεν θα περάσει..
τίποτε πλέον δεν μπορεί να λεχθεί για την ακρίβεια πτήσεων (μνημειώδης παραμένει η άφιξη του αεροσκάφους της ΑΖ, με Traveller μέσα, 23' πριν την καθορισμένη ώρα άφιξης..), τίποτε για τα αεροπλάνα (καινούρια 320-πλήρως ανανεωμένα 321)..το μόνο που έμεινε οι βαλίτσες που το Malpensa ποτέ δεν είχε αναμειχθεί. ως γνωστό όλα τα προβλήματα δεν αφορούσαν την ΑΖ αλλά το Φιουμιτσίνο και από πολλούς μήνες τώρα έχουν τελειώσει..

Traveller

Member
Ασφαλώς και είναι καλό να παίζεις λόττο... που ξέρεις μια φορά μπορεί και να σου πέσει... έτσι έγινε και τότε στην πτήση που πράγματι έφτασε 23 ολόκληρα λεπτά πριν την ώρα της... αλλά...

1. Ισχύει ή όχι ότι η πτήση της επιστροφής είχε 45 λεπτά καθυστέριση?

2. Ισχύει ή όχι ότι στο πήγαινε οι Ιταλοί επιβάτες είχαν μαζί τους τις βαλίτσες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος ούτε για ζήτω στα ντουλάπια πάνω από της θέσεις? Μήπως κάτι ήξεραν οι Ιταλοί που δεν έδωσεαν τις βαλίτσες τους?

3. Ισχύει ή όχι ότι οι αεροσυνοδοί εξαφανίστηκαν στην πτήση της επιστροφής και έκαναν να απαντήσουν σε καλεσμά μου πάνω από 10 λεπτά?

4. Ισχύει ή όχι ότι δεν υπάρχουν ούτε κουβέρτες στις Ευρωπαικές πτήσεις της ΑΖ όπως αναιδώς μας πληροφόρισε η αντιπαθέστατη αεροσυνοδός?

5. Ισχύει ή όχι ότι στις Ευρωπαικές πτήσεις της ΑΖ το μόνο που βγάζουν είναι μια σαγκουινάδα ή ένα νερό και κάτι μπισκοτάκια των οπισθίων?

6. Ισχύει ή όχι ότι το seat pitch στις πίσω θέσεις των 321 είναι για Πυγμαίους?

υ.γ. Κυκλοφορούν κάτι φήμες ότι το γεγονός πως αεροπλάνο της AZ έφτασε νωρίτερα στον προορισμό του έπαιζε όλο το σαββατοκύριακο πρώτη είδηση στα Ιταλικά κανάλια και ήταν πρωτοσέλιδο στην Κυριακάτικη Corriere... αυτό samion είναι αλήθεια ή απλά φήμες?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. Ισχύει ή όχι ότι η πτήση της επιστροφής είχε 45 λεπτά καθυστέριση?
2. Ισχύει ή όχι ότι στο πήγαινε οι Ιταλοί επιβάτες είχαν μαζί τους τις βαλίτσες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος ούτε για ζήτω στα ντουλάπια πάνω από της θέσεις? Μήπως κάτι ήξεραν οι Ιταλοί που δεν έδωσεαν τις βαλίτσες τους?
3. Ισχύει ή όχι ότι οι αεροσυνοδοί εξαφανίστηκαν στην πτήση της επιστροφής και έκαναν να απαντήσουν σε καλεσμά μου πάνω από 10 λεπτά?
4. Ισχύει ή όχι ότι δεν υπάρχουν ούτε κουβέρτες στις Ευρωπαικές πτήσεις της ΑΖ όπως αναιδώς μας πληροφόρισε η αντιπαθέστατη αεροσυνοδός?
5. Ισχύει ή όχι ότι στις Ευρωπαικές πτήσεις της ΑΖ το μόνο που βγάζουν είναι μια σαγκουινάδα ή ένα νερό και κάτι μπισκοτάκια των οπισθίων?
6. Ισχύει ή όχι ότι το seat pitch στις πίσω θέσεις των 321 είναι για Πυγμαίους?
υ.γ. Κυκλοφορούν κάτι φήμες ότι το γεγονός πως αεροπλάνο της AZ έφτασε νωρίτερα στον προορισμό του έπαιζε όλο το σαββατοκύριακο πρώτη είδηση στα Ιταλικά κανάλια και ήταν πρωτοσέλιδο στην Κυριακάτικη Corriere... αυτό samion είναι αλήθεια ή απλά φήμες?
1. λόγω κακών καιρικών συνθηκών, καταιγίδα, αναταράξεις πάνω από 1 ώρα. γίνεται σε όλες τις εταιρείες.
2. αν δεν έδωσες δεν ξέρεις. μόνο εικασίες. στην έξοδο πάντως οι βαλίτσες έφτασαν νωρίτερα από τους επιβάτες. τυπική ΑΖ δηλαδή.
3. δες 1. αυτό έλειπε το αεροσκάφος να κλυδωνίζεται με σοβαρές αναταράξεις και συ να ζητάς μπέρμπον..έλεος.
4-5. ισχύουν γιατί μόνο έτσι η εταιρεία κάνει προσφορές και όχι πειρατείες. μόνο έτσι εγγυάται φτηνά εισιτήρια για τους επόμενους 10 μήνες. ο καθένας μπορεί να δει σε τιμή πωλείται τώρα η Ρώμη το επόμενο καλοκαίρι. κι αν βρείτε φτηνότερο γράψτε μου. εκτός από το κάτεργο της εύκολης.
6. στον ευρωπαικό μέσο όρο. καθίσματα και εσωτερικό υπεράνω κριτικής.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
:D να κανω κι εγω την τσοντα στην κουβεντα των θηριων: η δικια μας Α3 ειχε ωρα αφιξης 23:55 και εφτασε 23:30 just..... πιλοταρα ο τυπος!
(ετσι για να πω κι εγω κατι..... :haha::haha:)

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
στην έξοδο πάντως οι βαλίτσες έφτασαν νωρίτερα από τους επιβάτες. τυπική ΑΖ δηλαδή.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31503270&id=1232739999
Γκουχ γκουχ...
Άλλο να ισχυρίζεσαι ότι η ΑΖ άλλαξε -κάτι που δεν μπορώ να διαψεύσω γιατί έχω να πετάξω με ΑΖ πάνω από 2 χρόνια- και άλλο ότι είναι τυπικό της ΑΖ να φτάνει στην ώρα της -και αυτή και οι αποσκευές της. Τυχερός ήσουν όταν έφταναν καν οι αποσκευές. Ό,τι ώρα και να ήταν αυτό.
Παλιά στις αεροπορικές χρησιμοποιούσαν ως αστείο το κάτωθι ακρωνύμιο:
Always
Late
In
Taking-off
Always
Late
In
Arrival

Μακάρι να έχει πράγματι αλλάξει η ΑΖ και να βγω ψεύτρα. Μην μας παρουσιάζεις όμως τα πράγματα λες και ήταν πάντα όλα τέλεια!

Traveller

Member
1. λόγω κακών καιρικών συνθηκών, καταιγίδα, αναταράξεις πάνω από 1 ώρα. γίνεται σε όλες τις εταιρείες.
Ασύστολο ψεύδος... ο καιρός ήταν τέλειος... μια ψιλοβροχή καθυστερεί το αεροπλάνο για 45 λεπτά? Εκείνο το delay λόγω καθυστεριμένης άφιξης του αεροπλάνου που μας είπαν στην πύλη το φαντάστηκα ή ήμουν υπό την επήρεια του μπέρμπον?

2. αν δεν έδωσες δεν ξέρεις. μόνο εικασίες. στην έξοδο πάντως οι βαλίτσες έφτασαν νωρίτερα από τους επιβάτες. τυπική ΑΖ δηλαδή.
Σιγά μην έδινα... εσύ δηλαδή θα έδινες? μια φορά έδωσες και ήρθαν μετά από δύο μέρες... όσο για τις βαλίτσες που έφτασαν νωρίτερα από τους επιβάτες έχω βάσιμες υπόνοιες ότι ήταν από την πτήση της προηγούμενης ημέρας...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Γκουχ γκουχ...
Άλλο να ισχυρίζεσαι ότι η ΑΖ άλλαξε -κάτι που δεν μπορώ να διαψεύσω γιατί έχω να πετάξω με ΑΖ πάνω από 2 χρόνια- και άλλο ότι είναι τυπικό της ΑΖ να φτάνει στην ώρα της -και αυτή και οι αποσκευές της. Τυχερός ήσουν όταν έφταναν καν οι αποσκευές. Ό,τι ώρα και να ήταν αυτό.
Παλιά στις αεροπορικές χρησιμοποιούσαν ως αστείο το κάτωθι ακρωνύμιο:
Μακάρι να έχει πράγματι αλλάξει η ΑΖ και να βγω ψεύτρα. Μην μας παρουσιάζεις όμως τα πράγματα λες και ήταν πάντα όλα τέλεια!
δεν κατάλαβα. για το παρελθόν μιλάμε εδώ? ενδιαφέρει κανέναν? αν ναι, άνοιξε ένα νέο θέμα στο σόσιαλ. εδω μιλάμε για το Μαλπένσα το τωρινό και παρεπιπτόντως και για την ΑΖ του σήμερα. τι σχέση έχει η Swissair με τη Swiss? η παλίά με τη νέα Αλιτάλια? καμμία. αυτά που ήξερες είναι μία ανάμνηση. καλό είναι πριν μιλάμε να εχουμε και κανένα στοιχείο. δες λινκ που έχω παραθέσει 100 φορές.

PPhanny

Member
Ερωτήσεις...

1. Μετά από πόσες μέρες την παρέλαβες?
2. Στην παρέδωσαν κλειδωμένη?
3. Στην Α3 δηλαδή την ξεκλειδώνουν και την ξεπατώνουν πριν στην παραδώσουν?
4. Πως είπαμε ότι σε λένε? Γκαστόνε??

H επόμενη κίνηση που θα κάνεις τώρα είναι να μας πεις τα νούμερα του λόττο... λέγε εσυ κι εγώ θα σου βγάλω μίζα...

:lol::D:lol:
Πάντως έχεις χιούμορ! :D Τη βαλίτσα την παρέλαβα ατάκα κι επι τόπου και χωρίς καμία φθορά, έκανα τη σύγκριση με την Α3 γιατί νομίζω 3 κατεστραμμένες βαλίτσες (σε πτήσεις της Α3)σε ένα χρόνο είναι υπερβολή. Ναι,είναι πολύ πιθανόν να έχω την τύχη του Γκαστόνε , ναι η Αλιτάλια σερβίρει σαγκουινάδα, ναι η Α3 έχει τύχει πολλές φορές φορές να φθάσει νωρίτερα στον προοορισμό της (μου έχει τύχει ακόμη και να φύγει νωρίτερα από επαρχιακό αεροδρόμιο) αυτό είναι άσχετο μεν , το γράφω λόγω του παραπάνω μηνύματος

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ασύστολο ψεύδος... ο καιρός ήταν τέλειος... μια ψιλοβροχή καθυστερεί το αεροπλάνο για 45 λεπτά? Εκείνο το delay λόγω καθυστεριμένης άφιξης του αεροπλάνου που μας είπαν στην πύλη το φαντάστηκα ή ήμουν υπό την επήρεια του μπέρμπον?
Σιγά μην έδινα... εσύ δηλαδή θα έδινες? μια φορά έδωσες και ήρθαν μετά από δύο μέρες... όσο για τις βαλίτσες που έφτασαν νωρίτερα από τους επιβάτες έχω βάσιμες υπόνοιες ότι ήταν από την πτήση της προηγούμενης ημέρας...
φυσικά και ειχε delay όπως πάμπολλες πτήσεις που διέσχισαν τον ιταλικό νότο που μαστιζόταν από καταιγίδες. οι εταιρείες φταίνε κ γι αυτό? και για τα ηφαίστεια?
το παραδεχεσαι λοιπόν ότι δεν μιλάς εκ προσωπικής πείρας αλλά με εικασίες, μύθους, φήμες που άκουσες από το μπάρμπα Μήτσο κλπ. σε παραδίδω βορά στην κριτική του κοινού.
άλλος μιλάει με στοιχεία : http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...E7-%E1%EB%E9%F4%DC%EB%E9%E1-3.html#post215133
κ άλλος με κουβέντες καπηλειού..

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
δεν κατάλαβα. για το παρελθόν μιλάμε εδώ? ενδιαφέρει κανέναν? αν ναι, άνοιξε ένα νέο θέμα στο σόσιαλ. εδω μιλάμε για το Μαλπένσα το τωρινό και παρεπιπτόντως και για την ΑΖ του σήμερα. τι σχέση έχει η Swissair με τη Swiss? η παλίά με τη νέα Αλιτάλια? καμμία. αυτά που ήξερες είναι μία ανάμνηση. καλό είναι πριν μιλάμε να εχουμε και κανένα στοιχείο. δες λινκ που έχω παραθέσει 100 φορές.
Για το παρελθόν μιλάω και έχω πολλά στοιχεία.
Αλλά δε συνεχίζω την κουβέντα γιατί όπως είπες δεν ενδιαφέρει κανέναν. Μόνο εσένα ενδιαφέρει η ΑΖ, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά έχεις γίνει γραφικός...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom