• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δες οπωσδήποτε και το Berna (Hotel Berna Milano - 100% Smoke free hotel Milano). 4 αστέρων, αλλά χωρίς κρυμμένες χρεώσεις, με φοβερό πρωινό και δωρεάν mini-bar & Internet στο δωμάτιο, δίπλα σε μετρό (2 γραμμές) και στο σταθμό των τρένων (όπου τερματίζουν και τα λεωφορεία από τα αεροδρόμια). Τα δωμάτια είναι κάπως μικρά, αλλά παλεύονται. (Η τιμή στο web site του ξενοδοχείου είναι ακριβή, κλείσε το από το Booking.com ή άλλο site).

Steli0s

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετναμ, Καμποτζη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φαρόε
Επειδη πρεπει να κλεισω συντομα ξενοδοχεια θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει ,τι αξιζει να δω περισσοτερο αυτες τις 4 διανυκτερευσεις μου στην Β Ιταλια ?3 βραδια στο Μιλανο για να επισκευτω και 1 μερα το Μπεργκαμο και 1 βραδια Κομο ή 2 διανικτερευσεις Μιλανο - 2 Κομο για να προφτασω να αφιερωσω μια μερα ολοκληρη στο Λουγκανο .. ?Και αν προφτασω τη τελευταια μερα να πεταχτω στο Μπεργκαμο για λιγες ωρες μεχρι το απογευμα που επιστρεφω απο Μιλανο - Αθηνα ...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
1) Duomo (εσωτερικα και πανω ).
Καλη ιδεα ειναι αν εισαι εκει Κυριακη να παρακολουθησεις την λειτουργια.

2)Santa Maria delle grazie η εκκλησια που "φιλοξενει" τον Μυστικο Δειπνο του Da Vinci. Επισκεψεις μονο με ραντεβου, κλεινεις τα εισητηρια απο το ιντερνετ.
Κοστιζουν μονο 6,5 ευρω!!
Biglietti online, prevendita concerti, biglietti spettacoli su Vivaticket

3) pinacoteca di Brera αν εισαι λατρης της τεχνης , ριξε μια βολτα εδω.
El Greco, Caravaggio, Raphael ολα μπροστα στα ματια σου.....
Storia- Pinacoteca di Brera

4)castello Sforzesco
Το καστρο στο βορειο τμημα της πολης
www.milanocastello.it/

5) Galleria Vittorio Emanuele
η περιφημη στοα στην πλατεια Duomo γεματη μαγαζια

6) La Scala di Milano η θρυλικη οπερα ....
www.teatroallascala.org

Αυτα απο μενα!!
Για την νυχτερινη διασκεδαση ειναι αλλη η ειδικος!!
Το πρωι θα σου γραψει οσα ζητας!!

Steli0s

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετναμ, Καμποτζη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φαρόε
Ευχαριστω για τη βοηθεια :D κατι τελευταιο απο οτι διαβασα και στα προηγουμενα ποστ το Λουγκανο δεν αξιζει τοσο πολυ οσο η λιμνη του Κομο ή η λιμνη Ματζορε.. Για αυτο σκεφτομαι τη δευτερα μερα να την αφιερωνα στην λιμνη Ματζορε ... Γνωριζει κανεις αν υπαρχει συγκοινωνια αναμεσα σε Στρεσα - Κομο και ποση ωρα κανει ?Αξιζει για αυτη την μονοημερη εκδρομη να νοικιαζα αμαξι ?:roll:

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Μπορείτε να μου λύσετε μία απορία;;; Γιατί πάνε πολύ λίγοι στο Μιλάνο; Δεν είναι όμορφο;;;:shock:

Σκεφτόμαστε να πάμε (λόγω χαμηλών τιμών), γι αυτό ρωτάω... :cool:

Ευχαριστώ....:clap:

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Εντάξει, έχει και αυτό την χάρη του, αλλά δεν είναι τόσο ωραίο όσο αλλά μέρη της Ιταλίας, εγώ προσωπικά πηγαίνω, θα το πω και ας με κράξουν :rolleyes:, για ψώνια...:bleh:, μου αρέσουν τα μαγαζιά, τι να κάνω...?

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλά που το είδες ότι πάνε λίγοι στο Μιλάνο?
Πιστεύεις ότι οι τέσσερις αεροπορικές εταιρείες που πετάνε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς αυτήν καθημερινά το κάνουν για τη πλάκα τους?

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Καλά που το είδες ότι πάνε λίγοι στο Μιλάνο?
Πιστεύεις ότι οι τέσσερις αεροπορικές εταιρείες που πετάνε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς αυτήν καθημερινά το κάνουν για τη πλάκα τους?
Απλά όλες οι πτήσεις είναι άδειες το Πάσχα και στα πρακτορεία δεν υπάρχει πακέτο μόνο για εκεί! Οπότε μάλλον πάνε λίγοι....

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ενταξει,δεν ειναι τοσο γνωστο ουτε τοσο ωραιο,οσο αφορα τα αξιοθεατα,οσο άλλες πολεις της Ιταλιας...Αλλα εγω που εχω παει και Μιλανο και στα άλλα γνωστα...Βενετια,Ρωμη,Φλωρεντια,μου αρεσε! Και για τα ψωνια,θα συμφωνησω! Απλα να πας σε περιοδο εκπτωσεων!! Γυναικες,τι να πεις...:bleh:

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Όντως το Μιλάνο δεν έχει και τα φοβερά αξιοθέατα!Εκτός και αν ανήκεις την κατηγορία όσων θεωρούν τους οίκους των D&G και Armani αξιοθέατο!!:bleh:Κι εγώ για ψώνια μόνο πάω.Βέβαια σχετικά κοντά είναι η πανέμορφη λίμνη του Κόμο που αξίζει να επισκευτείς!Κατά τα άλλα το Μιλάνο δεν είναι και κάτι σπουδαίο.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Απλά όλες οι πτήσεις είναι άδειες το Πάσχα και στα πρακτορεία δεν υπάρχει πακέτο μόνο για εκεί! Οπότε μάλλον πάνε λίγοι....
Ευκαιρία που είναι άδειες οι πτήσεις.,και αν όντως έχει προσφορές καλές..να το εκμεταλευθείς...Ιταλία και άσχημη δεν υπάρχει..Μια χαρά είναι το Μιλάνο και μάλιστα όπως ήδη αναφέρθηκε μπορείς να το συνδιάσεις με μια βόλτα στις λίμνες αλλά ακόμα κι εκεί να μείνεις δε θα χάσεις...
Το ότι έχεις διαπιστώσει ότι πάνε λίγοι εκεί δεν είναι απαραίτητα κριτήριο αντικειμενικό για τον προορισμό,έχουμε δεί αρκετές φορές και κεί που πάνε όλοι τι γίνεται...

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Ενταξει,δεν ειναι τοσο γνωστο ουτε τοσο ωραιο,οσο αφορα τα αξιοθεατα,οσο άλλες πολεις της Ιταλιας...Αλλα εγω που εχω παει και Μιλανο και στα άλλα γνωστα...Βενετια,Ρωμη,Φλωρεντια,μου αρεσε! Και για τα ψωνια,θα συμφωνησω! Απλα να πας σε περιοδο εκπτωσεων!! Γυναικες,τι να πεις...:bleh:

Δλδ οι εκπτώσεις στο Μιλάνο είναι μεγαλύτερες απο ότι στη Βουκουρεστίου?:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα