stefanoszaf
New Member
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εννοώ 3 βράδια πάντως! Και για τις ημερομηνίες που θέλω δεν υπήρχε διαθέσιμο!! Κάποια άλλη γνώμη?
Δοκιμασες να φας και κατι αλλο,εκτος απο πιτσες και μακαροναδες, και δεν σου αρεσε;Απο φαγητο δεν λεει και πολλα μονο καμια πιτσα και καμια μακαροναδα.
Σιγουρα,το Μιλανο κανει για ψωνια,αλλα το ιστορικο του κεντρο,αν και μικρο,ειναι πανεμορφο και με αρκετα ενδιαφεροντα αξιοθεατα..τελος το Μιλανο αποψη μου ειναι οτι λεει μονο φια ψωνια
Θου Κυριε φυλακην τω στοματι σου..1. Απο ψαρικα και κρεατικα ειμαστε ετη φωτος μπροστα απο τους ιταλους. 2. Μετα τις 12 το μονο που μπορεις να φας ειναι βρομικο απο καποιες καντινες που ειναι διασπαρτες 5 ευρω το σαντουιτς.
3. Πισω απο την duomo ειναι ενα μαγαζι luini λεγετε κανει ωραια αρτοσκευασματα και ακριβος απεναντι ειναι το ciocolatitaliani που εχει φοβερο παγωτο.
Μπορώ να έχω ένα briefing κάποιων μη-τουριστικών αλλά αξιόλογων εστιατορίων/φούρνων/παγωτατζίδικων ? (η τελευταία λέξη είναι τουλάχιστον αστεία )3.κ τα 2 προς αποφυγην. Πολυ τουριστικα κ πολυ ακριβα γι αυτο που προσφερουν. Να καθησω στην ουρα στα ορθια για ενα σφολιατοειδες η ενα προκατ παγωτο σε μια πολη ναο του καλου φαγητου,gelato? Ε οχι...