pavlos1985
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
Τα λεωφορεια δεν τα ειχα ψαξει. Με το sncf ειχα θεμα τις προηγουμενες μερες, αλλα τωρα οκ. Σ ευχαριστω πολυ!
Καλημερα! Εχει αρκετο κρυο κ πολλες βροχες. Τα χιονια ειναι ενα ενδεχομενο, αλλα συνηθως χιονιζει 1-2 μερες τον Δεκεμβριο ή τον Ιανουαριο. Παντως ο Ιανουαριος ειναι νομιζω ο πιο κρυος μηνας του ετους. Θα χρειαστεις ενα καλο μπουφαν, κασκολ, γαντια κ σκουφο για τις βολτες σου στην πολη. Με ολα αυτα θα εισαι μια χαρα, χωρις προβληματα!Καλησπέρα σε όλους.
Η Ράινερ έχει προσφορά για Μιλάνο από Αθήνα με επιστροφή εισιτήριο με 28 ευρώ (πράγμα σχεδόν απίστευτο) και βρήκα ξενοδοχείο με 126 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις, το οποίο δεν είναι βέβαια στο κέντρο, αλλά είναι δίπλα στο μετρό και χρειάζεται 9 λεπτά μέχρι το Ντουόμο. Οπότε όλα μια χαρά. Εχω όμως το εξής θέμα. η παρέα δεν αντέχει το κρύο. Τον Ιανουάριο έχει πολύ κρύο στο Μιλάνο? Το βλέπω αρκετά βόρεια. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε και χιόνια? Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν? Βρίσκομαι σε μεγάλο δίλλημα, καθώς αν κλείσω τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο, ακριβώς επειδή η παρέα μου έχει πρόβλημα υγείας, ίσως λόγω καιρού αναγκαστώ να ακυρώσω εντελώς το ταξίδι. Τι με συμβουλεύετε? Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στη θερμοκρασία? Φημίζεται για το κρύο της αυτή η πόλη?
Πάντως τα δρομολόγια των τρένων με το γαλλικό site έβγαιναν σχεδόν 2πλάσια τιμή, από το να τα κλείσω μισά και μισά. Δηλ. μέχρι βεντιμίλια με την trenitalia και μετα στην Γαλλία με snf. Επίσης, αν πήγαινα να κλείσω με trenitalia όλο το δρομολόγιο δεν μου έβγαζε την πληθώρα των πιθανών τρένων που έβγαζε με το snf, όμως η τιμή ήταν αρκετά οικονομικότερη.Δοκιμασες με το sncf.com ή με idbus.com?
ριξε μια ματια σε αυτα...
Λεωφορείο. Διάβασε αυτόΕπίσης θέλω να διευκρινήσω κάτι. Από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο δεν θέλω να πάω στο Μιλάνο κατευθείαν, όπως μου λένε όλα τα σάιτ που βρίσκω εισιτήρια, αλλά θέλω να πάω πρώτα στην πόλη Μπέργκαμο και μετά το βράδυ να πάω στο Μιλάνο. Υπάρχει σύνδεση του αεροδρομίου με την πόλη? Τρένο? Λεωφορείο? Κόστος? ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά έχω χαθεί στις ιστοσελίδες.
Για μερικους εχει αξια. Για μενα ας πουμε. Που δεν αρχιζω αγωνα δρομου το πρωι. Που μου αρεσει πρωτα καφες, ενα καλο πρωινο, ενα μπανιο για να ανοιξω τα ματια και να βγω στον κοσμο. Καθεις με τα γουστα του. Αλλοι δεν μπορουν χοστελ, αλλοι το αλλο. Ολα σεβαστα. Ενα καλο πρωινο και καλος καφες (ευκολο αυτο στην Ιταλια) ειναι στα συν κ στα κριτηρια μου εννοειται για χοτελ.Και κάτι ακόμη. Δεν κατάλαβα ποτέ τι αξία έχει να περιλαμβάνεται το πρωινό στην τιμή του δωματίου.