• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Μικρη λεπτομερεια για πραγα!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ενα από τα "περίεργα" αξιοθέατα στην Kutna Hora είναι ένα παρεκκλήσι, το Sedlec Ossuary το οποίο είναι διακοσμημένο με πάνω από 40000 ανθρώπινους σκελετούς.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: sedlec ossuary the church of bones - Sedlec ossuary

panosast

Member
μήπως θύμαται κάποιος πόσο κοστίζει το λεωφορείο απο πράγα για τσεσκυ κρουμλοβ και επίσης που υπάρχει ο σταθμός των λεωφορείων?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
μήπως θύμαται κάποιος πόσο κοστίζει το λεωφορείο απο πράγα για τσεσκυ κρουμλοβ και επίσης που υπάρχει ο σταθμός των λεωφορείων?
Είναι 180χλμ. η διαδρομή, φεύγει απ' το Florenc στις 08:15 και κάνει 3 ώρες. Έχει και άλλα δρομολόγια, συχνά, και μέσω άλλων σταθμών που κάνουν λίγο περισσότερο. Για την τιμή θα σε γελάσω...

IDOS - Vlaky + Autobusy - Vyhled?n? spojen?

athina_tgh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
Κραμπι-Ταυλανδη
Οντως καμια σχεση ομως οι τιμες και φτανεις και πιο συντομα!!!απ οτι ειδα ομως το λεωφορειο επιστροφης αναχωρει στις 5.30 το τελευταιο!!!τι κανεις μονο σε 6ωριτσες??μηπως πρεπει να κοιταξω το ενεδεχομενο διανυκτερευσης???ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες...

giannis7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε!!!
Ταξίδι-Όνειρο
τι να πρωτοδιαλεξω..
Ημουν στην πραγα 5-10 γεναρη,χθες γυρισα και φυσικα ειμαι φουλ ξενερωμενος..
Λοιπον,και εγω ελεγα να παω μονοημερη στην δρεσδη και τελικα δεν πηγα και δεν το μετανιωσα να σου πω την αληθεια..την ημερα που ελεγα να παω δρεσδη προτιμησα να
αραξω στην παλια πολη,να πινω καφεδακια,μπυρες και να τρωω χοτ ντογκ στον δρομο..

athina_tgh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
Κραμπι-Ταυλανδη
:(Ωραια φαση και αυτη εξαλλου για μενα προσωπικα τα ταξιδια δεν ειναι μονο τρεξιμο...θελει και χαλαρωση και απολαυση!!αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι για ποιο λογο εισαι ξενερωμενος???:(μην με απογοητευεις γιατι εγω ειμαι απο τωρα ψιλοενθουσιασμενη!!δεν σου αρεσε???γιατι??

athina_tgh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
Κραμπι-Ταυλανδη
Το ελπιζω....ας περασω και εγω τελεια και ας γυρισω πισω ξενερωμενη!!!αα!!και θελω να πω πως σας ευχαριστω ολους παρα πολυ γιατι με εχετε βοηθησει απιστευτα!!!να ακουγονται κ αυτα δεν βλαπτει!!!

giannis7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε!!!
Ταξίδι-Όνειρο
τι να πρωτοδιαλεξω..
Εχω ξενερωσει που γυρισα εννοειται!!!!!!!!!!!
καλα κανεις και εισαι ενθουσιασμενη γιατι θα δεις μια πραγματικα πανεμορφη
πολη!!βεβαια αυτα ειναι γουστα και μπορει σε καποιον να μην αρεσε τοσο
οσο σε εμενα..
Συμβουλη σχετικα με το φαγητο..εγω εφαγα πολυ ωραια σε μαγαζια
τυπου pub που ηταν και πιο οικονομικα και το ιδιο νοστιμα τα πιατα τους..
ασε που η μισολιτρη draft μπυρα ειχε περιπου 1 ευρω!!!!!!!!!!!
Υπαρχουν αρκετα τετοια στην πλευρα του καστρου..
Γενικα μπορεις να βρεις και ακριβα και φτηνα μαγαζια με καλο φαγητο..
Πληρωσα και ενα διπλο εσπρεσσο 5,5 ευρω αλλα ημουν στην πλατεια της παλιας
πολης μπροστα στο ρολοι..χαλαλι,τοσο το πληρωνω και εδω βλεποντας την
κηφισιας!!
Εχω παρει φορα,ελπιζω να μην σε κουρασα..ειναι επειδη γυρισα χθες και το μυαλο μου ειναι ακομα εκει..
Ευχαριστως να σε βοηθησω σε οτι μπορω!!

athina_tgh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
Κραμπι-Ταυλανδη
τι να με ζαλιζεις!!!πλακα μου κανεις????πες και αλλα οσο περισσοτερα διαβαζω τοσο περισσοτερο ενθουσιαζομαι!!παντως και μια φιλη μου που πηγε περυσι μου ειπε πως ειναι γενικα αρκετα φθηνα σε φαση να θες να ξοδεψεις περισσοτερα και να μην μπορεις!!!!για να μην πω οτι παω για 6μερες(5βραδια) και μου βγηκε μονο 260 ?(και το ξενοδοχειο ειναι αρκετα καλο!!) ουτε στην ελλαδα δεν πας ετσι διακοπες!!!!

giannis7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε!!!
Ταξίδι-Όνειρο
τι να πρωτοδιαλεξω..
ποιο ξενοδοχειο και που ειναι?270 εδωσα και εγω για 5 διανυκτερευσεις..
Λοιπον..
1)εστιατοριο staromestska ειναι στην πλατει της παλιας πολης,δυο πιατα τσεχικες σπεσιαλιτε,σαλατα και μπυρες 28 ευρω..
2)pivnice u glaubicu,ειναι περνοντας την γεφυρα του καρολου προς το καστρο,mostecka λεγεται η οδος,τα ιδια φαγητα και μπυρες 25 ευρω..εκει η μπυρα εχει 1 ευρω..
3)zlate konvice.αυτο ειναι ενα παλιο κελλαρι στη πλατεια παλιας πολης,εκει δωσαμε περιπου 60 ευρω αλλα ειναι ωραια φαση γιατι εχει live μουσικη κατι τσεχους που παιζουν παραδοσιακα δικα τους,αξιζει να πας..βεβαια την ημερα που πηγα εγω ηταν σχεδον γεματο απο ελληνες,δεν ξερω αν σε χαλαει αυτο..γενικα στην πραγα θα συναντησεις πολλους ελληνες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom