Αριάδνη
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χώρα των Βάσκων
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βόρνεο
Το Παρίσι είναι μαγική πολή και πρέπει να μείνεις μήνες για να το χορτάσεις ΄΄ολα όσα είπαν τα παλιδια είναι υπέροχα και από κει και πέρα είναι το προσωπικό γούστο απλά να είσαι προετοιμασμένος στις περιπλανήσεις σου ότι οι Γάλλοι και ειδικά οι παρισιάνοι δεν είναι και οι πιο φιλικοι προς τους ξένους ειδικά αν δεν μιλάς γαλλικά το πιο πιθανό είναι να σε αγνοήσουν οπότε να είσαι καλά πληροφορημένος για το που θα πας. Αν θες στ αλήθεια να γνωρίσεις την παρισιάνικη ζώη και αν σ αρέσει αυτό το είδος μουσικής να πας οπωσδήποτε σε Τζαζ μπαρ είναι τα κατεξοχήν μαγαζία που διασκεδάζουν οι παρισιάνοι κάποια έχει και στα στενάκια της Μοντμαρτης ονόματα δεν θυμάμαι να σου πω.
Καλησπερα σε ολους.Σε 2 εβδομαδες απο σημερα θα παω στο παρισι.Θα ηθελα λοιπον μια μικρη βοηθεια σχετικα με τα μερη που αξιζει να δει κανεις.Με δεδομενο οτι το ταξιδι το εχω παρει απο ενα γραφειο ταξιδιων εχει στανταρ το λουβρο,πυργο αιφελ,γιουροντισνει,βολτα με καραβι στον σηκουανα και μια γρηγορη ξεναγηση στη πολη θα ηθελα να μου πει καποιος συγκεκριμενα μερη που αξιζει κανεις να δει στο παρισι.Σημειωνω οτι το ξενοδοχειο μου ειναι στι κεντρο και πολυ κοντα σε μετρο και οτι εχω 2 μονο μερες τελειως ελευθερες και επειδη κατανοω οτι το παρισι εχει απειρα ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις και να δεις(γι'αυτο το διαλεξα) θα ηθελα να μου πει καποιος "εμπειρος" απο παρισι τι αξιζει να δω αυτες τις 2 μερες.Αντιλαμβανομαι οι μερες αυτες δεν φτανουν γι'αυτο και αναζητω κατι το ιδιαιτερο και σε αλλη επισκεψη μου στο παρισι να δω και τα υπολοιπα.Τελος και μια γνωμη για νορμανδια καθως υπαρχει προαιρετικη εκδρομη που μπορω να αγορασω και να παω και μια μερα εκει.Ευχαριστω πολυ!